Pánská košile – Jaké límečky, manžety a všechny detaily

Košile vybíráme podle látky a detailu. Jestli se nám vzor a barva košile líbí nebo ne poznáme na první pohled. Tvar límečku, manžety, zapínání a ostatních detailů je potřeba důkladněji prozkoumat. Přinášíme úplný přehled typů límečků, manžet a dalších podstatných prvků na pánské košili.

projít na článek

Pánská košile - Jak si vybrat barvu, límečky, látky?

Jaké košile si vyberete? Pánská košile společenská s kravatou. Moderní košile slim fit. Košile s proužkem. Košile káro se širokým límečkem. Košile jednobarevné s kravatou. Bílá a modrá košile jsou nejoblíbenější. Fialová a růžová košile do obleku a ke kra

projít na článek

Propínací límeček košile - Button down

Zajímavý detail pánské košile: Propínací límečky. Button down sportovní košile s měkkým límečkem na knoflíčky. Casual pánské košile se sportovními límečky.

projít na článek

Jaké košile musíte mít? Jaké barvy a střihy?

Pro život muže potřebujete bílou, černou a modrou košili. Bílá pánská košile se hodí pro všechny společenské události. Tmavou pánskou košili oblečte na večerní párty. Kvalitní společenské košile potřebuje každý muž. Modrá košile je nejčastější barvou.

projít na článek

Pánská košile AMJ na manžetové knoflíčky, bílá s vytkávaným vzorem VDSA001MK, dlouhý rukáv, slim fit

Pánská jednobarevná košile na manžetové knoflíčky s dlouhým rukávem v projmutém střihu, tzv. slim fit (je vypasovaná, tedy zúžená v pase). Košile je vhodná pro významné společenské události a může posloužit také jako svatební košile. Manžety této košile m

projít na článek

Parametry společenské pánské košile

Jaké detaily má mít elegantní společenská košile a co ne? Límeček pánské společenské košile vytváří celkový dojem pánské košile. Například náprsní kapsička pánské košile je nevhodná u společenské košile a přijatelná u pánské košile do kanceláře.

projít na článek