AC/DC zahájili své evropské turné v Německu. Na co se můžeme těšit v Bratislavě?

Legendární hardrockeři AC/DC zahájili své evropské turné „Power Up“ v pátek 17. května v německém Gelsenkirchenu. Co můžeme čekat od vystoupení v Bratislavě? Mrkněte na pár videí od fanoušků.

projít na článek

AC/DC sdílí první profi video z aktuálního turné. Nalaďte se na Bratislavu!

AC/DC zahájili své evropské turné „Power Up“ v pátek 17. května v Německu a 29. května zahráli ve španělské Seville. Odtud také pochází první profesionální video, které bylo natočeno pro YouTube kanál Europa Press Andalucía.

projít na článek

MR. BIG ohlašují desáté album. Bude tím posledním?

MR. BIG se před nedávnem vrátili z evropské části rozlučkového turné The BIG Finish a nyní se chystají svou kariéru uzavřít také albově. Možná.

projít na článek

Udo spolu s Peterem Baltesem oslaví zásadní album ACCEPT. Přivezou ho i do Prahy!

Sotva U.D.O. skončili evropské turné na podporu své loňské novinky „Touchdown“, ohlašují muzikanti koncertní plány na příští rok.

projít na článek

Lollipopz My Little Pony Tour 2019

Slibovaly jsme, že Lollipopz Bambule Tour určitě nebylo naše poslední turné A myslely jsme to vážně! Naše první turné jsme si opravdu moc moc užily a rozhodly jsme se, že ještě, než začne léto, uspořádáme druhé turné Bude se konat květnu a navštívíme jak

projít na článek

ALIA TEMPORA má za sebou evropské turné

Tour, která se táhla od dubna do května a byla rozdělena na dvě části, pro sparkovský web okomentovala ústřední postava celé kapely, lady in pink, Markie Morávková.

projít na článek