AC/DC sdílí první profi video z aktuálního turné. Nalaďte se na Bratislavu!

AC/DC zahájili své evropské turné „Power Up“ v pátek 17. května v Německu a 29. května zahráli ve španělské Seville. Odtud také pochází první profesionální video, které bylo natočeno pro YouTube kanál Europa Press Andalucía.

projít na článek

MASTERS OF REALITY se vrací s první novou skladbou po 15 letech

Americká rocková kapela, která vydala své poslední album v roce 2009, se nyní vrací se vší slávou. Sdílí nový singl „Sugar“ a chystá turné po Evropě.

projít na článek

BON JOVI sdílí důkaz znovu nalezené radosti svého šéfa

Vydání nového alba BON JOVI „Forever“ se nezadržitelně blíží (7. června) a kapela z něj sdílí druhou ukázku v podobě klipového singlu „Living Proof“.

projít na článek

Lollipopz My Little Pony Tour 2019

Slibovaly jsme, že Lollipopz Bambule Tour určitě nebylo naše poslední turné A myslely jsme to vážně! Naše první turné jsme si opravdu moc moc užily a rozhodly jsme se, že ještě, než začne léto, uspořádáme druhé turné Bude se konat květnu a navštívíme jak

projít na článek

AC/DC zahájili své evropské turné v Německu. Na co se můžeme těšit v Bratislavě?

Legendární hardrockeři AC/DC zahájili své evropské turné „Power Up“ v pátek 17. května v německém Gelsenkirchenu. Co můžeme čekat od vystoupení v Bratislavě? Mrkněte na pár videí od fanoušků.

projít na článek

LINKIN PARK údajně na příští rok plánují comebackové turné, zpívat by jim měla žena

Sedm let od smrti zpěváka Chestera Benningtona začínají sílit spekulace o možném comebackovém turné LINKIN PARK. Živí je zpráva prestižního magazínu Billboard, podle kterého by k němu mělo dojít v příštím roce.

projít na článek