LINKIN PARK údajně na příští rok plánují comebackové turné, zpívat by jim měla žena

Sedm let od smrti zpěváka Chestera Benningtona začínají sílit spekulace o možném comebackovém turné LINKIN PARK. Živí je zpráva prestižního magazínu Billboard, podle kterého by k němu mělo dojít v příštím roce.

projít na článek

Lineup festivalu Topfest 2024 obohatia tribute band LINKIN PARK

Najväčší rockový festival na Slovensku, ktorý prinesie absolútne svetové i domáce hviezdy tohto žánru, rozšíril svoj zoznam interpretov, ktorý na letisku v Žiline na konci júna 2024 vystúpia o fantastické a žiadané meno.

projít na článek

Udo spolu s Peterem Baltesem oslaví zásadní album ACCEPT. Přivezou ho i do Prahy!

Sotva U.D.O. skončili evropské turné na podporu své loňské novinky „Touchdown“, ohlašují muzikanti koncertní plány na příští rok.

projít na článek

FIVE FINGER DEATH PUNCH hodlají příští rok vydat další album

FIVE FINGER DEATH PUNCH, headlineři letošního Metalfestu, na němž vystoupí už v první festivalový den, 31. května, mají před sebou nabitou koncertní sezonu. Už ale plánují vydání dalšího alba...

projít na článek

AC/DC zahájili své evropské turné v Německu. Na co se můžeme těšit v Bratislavě?

Legendární hardrockeři AC/DC zahájili své evropské turné „Power Up“ v pátek 17. května v německém Gelsenkirchenu. Co můžeme čekat od vystoupení v Bratislavě? Mrkněte na pár videí od fanoušků.

projít na článek

AC/DC sdílí první profi video z aktuálního turné. Nalaďte se na Bratislavu!

AC/DC zahájili své evropské turné „Power Up“ v pátek 17. května v Německu a 29. května zahráli ve španělské Seville. Odtud také pochází první profesionální video, které bylo natočeno pro YouTube kanál Europa Press Andalucía.

projít na článek