Áčko: Hrůzostrašný vstup do utkání v Dobrovízi

K předposledn mu utk n podzimu jsme vyrazili, v t době třet mu t mu tabulky, do Dobrov ze. Nikdy jsem tam nebyl a leti tě, kter jsem viděl (nemysl m leti tě V clava Havla) mi napovědělo, že to pro n s nebude jednoduch utk n . Sestava se skl dala je tě 3 hodiny před utk n m (omluvenky a potvrzen časti) což nebylo a nikdy nen nic př jemn ho. Do utk n jsme vstoupili mizerně... Zdroj

projít na článek

Aktuální zprávy z úspěšného hasičského víkendu

LEŠNÁ, STŘÍTEŽ NAD BEČVOU  -  Noční soutěže v Lešné u Valašského Meziříčí se 27. června zúčastnilo Áčko i Béčko. Na start šlo jako první Áčko a hned na začátku (startovalo hned po domácích jako druhé) nastavilo laťku na zrádné trati (částečně na asfaltu,

projít na článek

WU15: Nominace na přípravná utkání se Slovenskem

Trenérka Oľga Kušnierová zveřejnila dvacetičlennou nominaci reprezentace žen do 15 let na dvě květnová přípravná utkání se Slovenskem.

projít na článek

U15: Na úvod turnaje v Itálii prohra s Irskem

Reprezentace do 15 let odehrála v úterý večer úvodní utkání mezinárodního turnaje v Itálii. Na úvod turnaje svěřenci trenéra Karla Havlíčka vyzvali Irsko a utkání skončilo výhrou Irska 3:1.

projít na článek

Tvrdý trest pro Matouška. Za zákrok na sparťana Horáka vyfasoval dvanáct zápasů

Kariéru končit nemusí, od fotbalu si ale chvíli odpočine. Kapitán fotbalistů Kroměříže Tomáš Matoušek vyfasoval za surovou hru při utkání 26. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY Spartě Praha B trest na dvanáct soutěžních utkání.

projít na článek

Rozpis jaro 2014

Rozpis mistrovských utkání I.B třídy pro TJ Vojkovice na Jaro 2014 naleznete na těchto stránkách ROZPIS UTKÁNÍ

projít na článek