Akreditace na utkání Česko 21 - Litva 21

Dovolujeme si vyhlásit akreditace na kvalifikační utkání Česko 21 – Litva 21, které se uskuteční dne 15. října 2024 od 18:00 hodin v Hradci Králové. 

projít na článek

GANHRI a přezkum akreditací národních lidskoprávních institucí

Globální aliance národních lidskoprávních institucí (GANHRI) je uskupení, které sdružuje národní lidskoprávní instituce (NHRI). Těmto institucím je udělována akreditace typu A nebo B podle toho, do jaké míry splňují podmínky tzv. Pařížských principů.1 Po

projít na článek

Tvrdý trest pro Matouška. Za zákrok na sparťana Horáka vyfasoval dvanáct zápasů

Kariéru končit nemusí, od fotbalu si ale chvíli odpočine. Kapitán fotbalistů Kroměříže Tomáš Matoušek vyfasoval za surovou hru při utkání 26. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY Spartě Praha B trest na dvanáct soutěžních utkání.

projít na článek

Rozpis jaro 2014

Rozpis mistrovských utkání I.B třídy pro TJ Vojkovice na Jaro 2014 naleznete na těchto stránkách ROZPIS UTKÁNÍ

projít na článek

Muzeum v Loučce zve k bohoslužbě s úmyslem za česko-německé smíření

Společná česko-německá mše svatá ve venkovních prostorách muzea v Loučce u Vizovic se uskuteční v sobotu 22. června 2024 od 16:15 hodin.

projít na článek

Na páté místo jsme nedosáhli

Dlouhoňovice - Česká Třebová "B" 3:5, Dlouhoňovice - Žamberk 4:2  Odvety v nadstavbové části jsme zahájili proti soupeři z České Třebové, v tomto utkání nám šlo o konečné umístění na pátém místě v letošní sezóně. Utkání jsme začali velice dobře a po pár

projít na článek