Adam Březík: Plán pro Šumavu jsme splnili

Před startem druhého závodu MČR v rally Rallye Šumava Klatovy přemítal Adam Březík o umístění v nejlepší pětici absolutního pořadí.

projít na článek

Druhá příčka z Kopné příslibem na Šumavu

Ve Slušovicích se rozběhl seriál Rallysprint Série, ve kterém loni získala posádka Samohýl Škoda Teamu Adam Březík – Ondřej Krajča druhé místo celkově (P2+).

projít na článek

Aktuální plán kurzů na II. pololetí 2016 (Ámos 06/2016)

Vážení přátelé vzdělávání, dovolte prosím pár aktualit o vzdělávacích programech z nabídky Agentury ÁMOS: Plán otevřených kurzů na II. pololetí 2016 Na našich stránkách jsme zveřejnili plán akcí na II. pololetí 2016. Opět v něm naleznete osvědčená témata

projít na článek

Tereza a Adam, Stodola Suška

Svatba Tereza a Adam, Stodola Suška Kompletní zajištění hudby, zábavy, ozvučení svatebního programu na svatbě Svatba Znojmo, svatba ve stodole, Stodola Suška Foto: Dominik KučeraThe post Tereza a Adam, Stodola Suška first appeared on .

projít na článek

Hustopeče po RZ 9: Březík přebírá vedení

Také ve druhé etapě letošní rally mezi vinohrady mohou diváci podél tratí jednotlivých rychlostních zkoušek sledovat bitvu jako řemen, a to nejen na čele absolutního pořadí soutěže bez rozdílu tříd, ale stejně tak i v klasifikaci vozů s jednou poháněnou n

projít na článek

Adam Jelínek vítězí ve své fight premiéře!!!

122. kolo ligy Mistrovství republiky v muaythai - Adam Jelínek  vítězí ve své fight premiéře v muaythai- thaiboxu nad fighterem z pražského Aplik gymu.... Byl to boj nejen se soupeřem, ale i vlastními limity, ale o  tom první zápas v životě také JE!!!!!!

projít na článek