Adam Kout zbrojí do Mostu

Adam Kout má po loňském debutu v TCR Eastern Europe jasný cíl – vylepšit pozici v konečném hodnocení jezdců. V roce 2023 nasbíral při cestě za konečnou bronzovou příčkou jedno vítězství a další dvě pódiová umístění. Navíc právě na Autodromu Most dosáhl na svou první výhru, a to ho motivuje letos tento výsledek před domácími fanoušky zopakovat.

projít na článek

Kariéra Adama Kouta pokračuje

Dnes nám na pár otázek před sezónou bude odpovídat jezdec, který má za sebou nejen závody rychlých motokár, formulí, ale také minulou sezónu ve stáji Janík Motorsport v Hyundai TCR. Jezdcem je Adam Kout.

projít na článek

Stovka aut láká do Mostu na Carboniacup

Již první letošní klání v dubnu Carboniacupu přilákalo do Mostu slušný počet aut a druhé letošní vystoupení čeká jezdce Carboniacupu v Mostě již ve středu 15.8. Hlavní závody jsou na programu od 15,30-18,00h. Celkem se do Mostu sjede stovka účastníků ve č

projít na článek

Buggyra zahájila v Mostě testování na okruhovou sezonu 2017

Roudnický tým Buggyra International Racing zahájil ve středu 2. listopadu na mosteckém autodromu testovací program na novou okruhovou sezonu 2017. Do Mostu přijeli se svými speciálními tahači i oba jezdci, Adam Lacko a Jiří Forman.

projít na článek

FIA ETRC Most – soupeření o první místo v Evropě 1:1

Adam Lacko přišel před mosteckým závodem o vedení ve FIA ETRC, a tak jsme se těšili, že Jochenu Hahnovi s MANem na domácí půdě zatopí, to se také stalo. Adam Lacko dokonce jednu jízdu právě před Hahnem těsně vyhrál, ale Jochen Hahn mu to dvakrát oplatil.

projít na článek

Adam Uhlík

Adam má velké zkušenosti z česání módních přehlídek. Absolvoval všechny školení Kérastase Paris a Ľoreal Professinnel. Specializuje se na diagnózu vlasů a vlasové pokožky. Jeho účesy jsou praktické a proto klienti nemají problém své účesy upravovat sami d

projít na článek