Stovka aut láká do Mostu na Carboniacup

Již první letošní klání v dubnu Carboniacupu přilákalo do Mostu slušný počet aut a druhé letošní vystoupení čeká jezdce Carboniacupu v Mostě již ve středu 15.8. Hlavní závody jsou na programu od 15,30-18,00h. Celkem se do Mostu sjede stovka účastníků ve čtyřech skupinách.

projít na článek

March 812 okořenil Carboniacup v Mostě

Carboniacup letos zavítal již podruhé do svého domácího prostředí na autodrom do Mostu, kam bylo k závodu přihlášeno a přijato 71 aut. Oproti loňským srpnovým teplotám se teploměr chlubil spíše vlažnou ručičkou a některé jízdy dokonce opláchl déšť.

projít na článek

Carboniacup Hungaroring, aneb příště do Mostu

Carboniacup se letos objevil již podruhé na sluné trati maďarské, poblíž Budapešti na okruhu, kde několik týdnů před ním řádily trucky FIA ETRC a letos i formule F1. Po návštěvě Pannonie tedy druhý start v zemi zaslíbené klobáskám a dobrému vínu.

projít na článek

Čtvrtý závod Carboniacupu hostil autodrom v Mostě

Rovnou stovku vozů přivítala závodní série Carboniacup, která je určena nejen amatérským jezdcům, cestovním, GT vozům, speciálům, prototypům a formulím. Stovka účastníků nabízela již před závodem slibnou podívanou. Na okruhu v Mostě se Carboniacup letos p

projít na článek

Carboniacup za sluníčkem do Pannoniaringu

Také letos zavítal okruhový seriál Carboniacup na maďarský autodrom Pannoniaring.

projít na článek

Carboniacup v neděli chystá exkluzivní finále v Mostě

Skutečně velmi pěknou podívanou připraví svým fanouškům motorsportu klubový seriál Carboniacup, který své finálové klání posledního letošního sedmého závodu nasměřoval na 14.10. do Mostu, kde na zdejší trati ho uvidí diváci už potřetí a zároveň letos napo

projít na článek