Adaptační pobyt 1. ročníku Gymnázia Dačice

Jak vypadal adapťák 1. ročníku 2022/2023 v Radíkově? Zpočátku dost nešťastně, předpověď počasí na 13. - 15. září se totiž s cyklistickými výlety moc nekamarádila. Nakonec to ale dobře dopadlo a adaptovali se všichni :-)

projít na článek

Jazykový pobyt studentů gymnázia ve Skotsku

Divoká příroda, krvavá historie, záhada Loch Ness. Zájezd pětačtyřiceti studentů Gymnázia Dačice do Skotska provázela nemalá očekávání. Řekla bych, že se naplnila. Až na lochneskou příšeru, kterou nikdo neviděl.

projít na článek

Adaptační pobyt prvního ročníku

V druhém zářijovém týdnu se uskutečnil třídenní adapťák prvního ročníku. Zajímá Vás, jak se to letos povedlo? Stay tunned.

projít na článek

Uzavření Gymnázia Dačice

Od středy 11. března 2020 bude Gymnázium Dačice pro studenty uzavřeno. Jedná se o opatření vlády České republiky proti šíření koronaviru.

projít na článek

Dopravní průzkum v Dačicích

Celkem 42 studentek a studentů 3. ročníku a septimy dačického gymnázia se zúčastnilo dopravního průzkumu, který pro Město Dačice realizovala dne 31. května 2017 společnost UDIMO.

projít na článek

Adaptační kurz 1. ročníku 2019/2020

Je již mnohaletou tradicí, že se na gymnáziu na začátku roku konají seznamovací pobyty (tzv. adaptační kurzy) a jinak tomu nebylo ani letos.

projít na článek