Dopravní průzkum v Dačicích

Celkem 42 studentek a studentů 3. ročníku a septimy dačického gymnázia se zúčastnilo dopravního průzkumu, který pro Město Dačice realizovala dne 31. května 2017 společnost UDIMO.

projít na článek

Cesta do pravěku

Život pravěkého člověka si vyzkoušeli žáci primy prostřednictvím edukačního programu v městském muzeu v Dačicích.

projít na článek

Zlato a stříbro na koštěti

Dne 25. 4. 2019 se uskutečnil tradiční volejbalový turnaj O cestovní koště v Dačicích v tělocvičně SŠTO. Obhajovat první místo z loňského roku se vydalo 16 statečných gymnazistů rozdělených do dvou týmů – A a B.

projít na článek

Tercie a kvarta na Dni prevence v Dačicích

#zijessrdcem, #doledobry, #prsakoule – pod tímto hashtagem se ukrývá více kampaní zabývajících se prevencí chorob, které jsou často tabuizované, ale o to nepříjemnější a závažnější je pak jejich propuknutí v doposud bezstarostném životě.

projít na článek

Setkání po 55 letech

V roce 2020 uběhlo 55 let od naší maturity na tehdejší Střední všeobecně vzdělávací škole (nyní Gymnázium) v Dačicích. Po maturitě jsme se rozešli. Život nás zavál do celého světa – Austrálie, Asie, Kanady i na Slovensko.

projít na článek

Předávání maturitních vysvědčení 2021

Maturitní vysvědčení byla předána v pátek 11. června celkem sedmadvaceti abiturientům z oktávy a 4. ročníku v sále Kulturního domu Beseda v Dačicích. Atmosféra byla slavnostní.

projít na článek