Cesta do pravěku

Život pravěkého člověka si vyzkoušeli žáci primy prostřednictvím edukačního programu v městském muzeu v Dačicích.

projít na článek

Cesta do pravěku

S šikovnými ručičkami našich dětí. Je libo kus opečeného mamuta? Co vyčtete z jeskyních maleb? Co by nám asi řekl pračlověk?

projít na článek

Kudy se dostanete na zahájení

Pozor, hlavní příjezdová cesta bude uzavřena. tzn. nejlepší cesta na Polanku bude v Borovinském kopci odbočit do ulice Rypáčkova, poté ulicí Nad lesem sjet na Polanku. Pozor, cesta je užší a bude obousměrný provoz.

projít na článek

Tvoje cesta na čisto

Program prevence návykových látek pro druhé ročníky “Tvoje cesta na čisto” ve spolupráci s Policií ČR informoval žáky zážitkovou formou o rizicích požívání návykových látek.

projít na článek

Charitativní akce pro seniory

Dne 19. 5. 2022 se naše škola podílela na charitativní akci pro klienty Domova pro seniory Čujkovova v Ostravě-Zábřehu s názvem Pohádková cesta neboli Cesta napříč generacemi. Hlavním cílem této události, které se účastnili senioři a děti z mateřských a z

projít na článek

Cesta ke krmelci 1. třída

V rámci tělesné výchovy se 1. třída vydala v pondělí 29. 1. 2024 na turistickou vycházku ke krmelci doplnit zvířátkům zásoby. Děti přinesly zvířátkům z domova různé dobroty mrkve, jablka, kaštany a žaludy, a tak byl za chvíli krmelec plný. Během vycházky

projít na článek