Ahoj Socho

Pestrá kniha plná fotografií a kreseb je založena na objevování, poučení i spolupráci dětí a rodičů. Čtenáři se v ní setkají s různými podobami sochy a pomníku od kamenných a bronzových figur po díla, která umělci tvoří vlastním tělem, ze sněhu nebo z trávy. Vedle současných tvůrců, z nichž dokonce Kateřina Šedá, Kurt Gebauer, Krištof Kintera a Denisa Václavová v knížce osobně vyprávějí příběh jednoho ze svých projektů, zde najdeme i pomníky sv. Václava a mistra Jana Husa nebo sochy z Karlova mostu. Tvůrčí úkoly přivedou pražské i mimopražské čtenáře ke zkoumání vlastního okolí. Kniha je primárně určena rodinám s dětmi od 6 let, ale může zaujmout i pedagogy nebo vedoucí dětských zájmových skupin. Vydavatel: Galerie hlavního města Prahy, 2018 Text: Michaela Matysová, Lucie Štůlová Vobořilová Ilustrace: Štěpánka Bláhovcová Grafické zpracování a výtvarný koncept: Papelote Počet stran: 208, brožovaná (2018) www.ghmp.cz www.artalk.cz www.praha.eu shop.papelote.cz The post Ahoj Socho appeared first on Štěpánka Bláhovcová.

projít na článek

Ahoj zlato

The post Ahoj zlato first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Ahoj Leni

The post Ahoj Leni first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Ahoj mami

The post Ahoj mami first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu.The post Ahoj všichni! first appeared on Jan Bachor.

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu. Článek Ahoj všichni! se nejdříve objevil na MATEZ.CZ.

projít na článek