AIRSTOP PLASTO páska z plastické hmoty 100mmx25m 1.332 Kč

AIRSTOP páska z plastické hmoty je butyl-kaučuková lepicí páska která se dá omítnout nebo přetírat barvou. Páska je speciálně určena k lepení rohových spojů na zdivu, která budou omítnuta nebo natřena, např. v oblastech komínu. Tato páska má dělenou kricí folii což umožňuje lepší manipulaci v rohových úsecích. Zpracovávané materiály musí být bez prachu a mastnoty, podklady musí být suché a nosné. AIRSTOP páska z plastické hmoty převezme funkci těsnení nikoli funkci sílového spojení. Nejlepší lepicí vlastnost k podkladům dosáhnete ve spojení s použitím nátěru BUBI LF adhezní základní nátěr.

projít na článek

Páska papírová, nebo plastová: která se dá snáz recyklovat?

Ani jedna páska recyklaci nevadí. Přesto je papírová páska šetrnější, i když i ona má jednu překvapivou nevýhodu.

projít na článek

JAK VYBRAT lepicí pásku

Není páska jako páska. Jednotlivé druhy pásek se od sebe dost liší. Hlavně v lepidle. Náš průvodce vás provede konkrétními rozdíly.

projít na článek

OMEGA AB hliníková páska 50mmx10m 478 Kč

OMEGA AB hliníková páska je určena pro utěsnění spár, spojů dešťových okapů, vzduchových i odvodňovacích potrubí. Je také vhodná k utěsní vnějších základových prahů u provětrávaných fasád.

projít na článek

Lepicí páska 48mm/66m hnědá

lepicí páska šíře 48mm návin 66m, barva hnědá nosič polypropylen, lepidlo akryl 36ks v kartonu, 72 kartonů na paletě hmotnost kartonu 5,22kg minimální odběr 1 karton !!!

projít na článek

Lepicí páska 75mm/66m hnědá

lepicí páska šíře 75mm návin 66m, barva hnědá nosič polypropylen, lepidlo akryl 24ks v kartonu, 72 kartonů na paletě hmotnost kartonu 5,88kg minimální odběr 1 karton !!!

projít na článek