Páska papírová, nebo plastová: která se dá snáz recyklovat?

Ani jedna páska recyklaci nevadí. Přesto je papírová páska šetrnější, i když i ona má jednu překvapivou nevýhodu.

projít na článek

AIRSTOP PLASTO páska z plastické hmoty 100mmx25m 1.332 Kč

AIRSTOP páska z plastické hmoty je butyl-kaučuková lepicí páska která se dá omítnout nebo přetírat barvou. Páska je speciálně určena k lepení rohových spojů na zdivu, která budou omítnuta nebo natřena, např. v oblastech komínu. Tato páska má dělenou kric

projít na článek

Proč plastová okna

Plastová okna Pokud bydlíte u komunikace nebo Vás ruší zvuk z okolí, zrovna plánujete rekonstrukci nebo chcete ušetřit na energii? Zvažte možnosti plastových oken. Hlavní výhodou plastových oken je úspora nákladů za energie. Plastová okna mají vysoce kval

projít na článek

JAK VYBRAT lepicí pásku

Není páska jako páska. Jednotlivé druhy pásek se od sebe dost liší. Hlavně v lepidle. Náš průvodce vás provede konkrétními rozdíly.

projít na článek

Lepicí páska 48mm/66m transparentní nebo hnědá

lepicí páska šíře 48mm návin 66m, barva transparentní nebo hnědá nosič polypropylen, lepidlo solvent 36ks v kartonu, 72 kartonů na paletě hmotnost kartonu 5,04kg minimální odběr 1 karton !!!

projít na článek

OMEGA AB hliníková páska 50mmx10m 478 Kč

OMEGA AB hliníková páska je určena pro utěsnění spár, spojů dešťových okapů, vzduchových i odvodňovacích potrubí. Je také vhodná k utěsní vnějších základových prahů u provětrávaných fasád.

projít na článek