Ájurvéda – tradiční indické lékařství

Tradiční indické lékařství ájurvéda se zajímá o člověka jako o celek apohlíží na něj jako na součást jeho životního prostředí. Léčí, ale především usiluje o prevenci. Ájurvéda se uplatňuje zejména v oblastech: Živly adóši vájurvédě Ájurvéda (z ájus, život, a véda, vědění) je globálním přístupem klidskému zdraví. Zakládá se na myšlence, že člověk tvoří systém, ... Číst dál

projít na článek

Rumunsko: Tradiční setkání na Fakultě veterinárního lékařství v rámci Přírodovědné univerzity Iasi

Již třetím rokem se Bioveta Romania účastnila 21. listopadu 2023 akademického setkání na Fakultě veterinárního lékařství v rámci Přírodovědné univerzity Iasi, spolu se studenty 5. ročníků.

projít na článek

XXVII. Brněnské dny praktického lékařství / Brno

https://www.med.muni.cz/kalendar/kalendar-akci/xxvii-brnenske-dny-praktickeho-lekarstvi The post XXVII. Brněnské dny praktického lékařství / Brno appeared first on Nordic Pharma s.r.o..

projít na článek

Rumunsko: Spolupráce s Fakultou veterinárního lékařství v Temešváru trvá

Společnost Bioveta Romania zakončila akademický rok společně se studenty posledního ročníku, budoucími veterináři Fakulty veterinárního lékařství v Temešváru.

projít na článek

Rumunsko: Pokračující spolupráce s Fakultou veterinárního lékařství v Temešváru

27. listopadu 2023 společnost Bioveta Romania v úzké spolupráci s Fakulta veterinárního lékařství v rámci Přírodovědné univerzity Regele Mihai I v Temešváru uspořádala interaktivní setkání se studenty posledních ročníků - budoucími veterinárními lékaři.

projít na článek

Úvod do ájurvédy

3. 4. června 2023 Speciální seminář v Bratislavě Úvod do ájurvédy Seminář o tradiční indické nauce... The post Úvod do ájurvédy appeared first on Yoga Surya International.

projít na článek