XXVII. Brněnské dny praktického lékařství / Brno

https://www.med.muni.cz/kalendar/kalendar-akci/xxvii-brnenske-dny-praktickeho-lekarstvi The post XXVII. Brněnské dny praktického lékařství / Brno appeared first on Nordic Pharma s.r.o..

projít na článek

Brněnské Vánoce 2016

Vydejte se do Brna za pravou adventní atmosférou. Tradiční akce Brněnské Vánoce trvá po celé adventní období až do 23. 12. 2016. Projděte se osvětlenými ulicemi, okuste voňavé nápoje na zahřátí a ochutnejte všudypřítomné pochoutky. Prodejci Vám nabídnou m

projít na článek

Baseballisté ocení brněnské hasiče i sportovní hrdiny

Velmi netradiční akci připravil klub dvacetinásobného baseballového mistra Draků Brno. Tento v pátek vzdá hold hasičským záchranným sborům, a navíc chystá autogramiádu dalších sportovních hrdinů, mezi kterými nebudou chybět hokejisté Komety Brno!

projít na článek

Brněnské dostihy objektivem Lenky Sklenákové

V sobotu 20.6.2015 se letos podruhé otevřely brány závodiště Brno-Dvorska. >> Vstup do fotogalerie >>

projít na článek

SANTA CLAUS CUP 2016

V sobotu 17. 12. 2016 se v brněnské DRFG Aréně uskuteční již 18. ročník závodu skupin synchronizovaného bruslení SANTA CLAUS CUP 2016, za účasti 21 krasobruslařských týmů všech věkových kategorií z celé ČR. Letošní ročník závodu je pořádán jako benefiční

projít na článek

Rumunsko: Spolupráce s Fakultou veterinárního lékařství v Temešváru trvá

Společnost Bioveta Romania zakončila akademický rok společně se studenty posledního ročníku, budoucími veterináři Fakulty veterinárního lékařství v Temešváru.

projít na článek