Baseballisté ocení brněnské hasiče i sportovní hrdiny

Velmi netradiční akci připravil klub dvacetinásobného baseballového mistra Draků Brno. Tento v pátek vzdá hold hasičským záchranným sborům, a navíc chystá autogramiádu dalších sportovních hrdinů, mezi kterými nebudou chybět hokejisté Komety Brno!

projít na článek

Chytrá rukavice pro hasiče

Video ke shlédnutí zde: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1096902795-studio-6/217411010101110 Příspěvek Chytrá rukavice pro hasiče pochází z Applycon

projít na článek

SANTA CLAUS CUP 2016

V sobotu 17. 12. 2016 se v brněnské DRFG Aréně uskuteční již 18. ročník závodu skupin synchronizovaného bruslení SANTA CLAUS CUP 2016, za účasti 21 krasobruslařských týmů všech věkových kategorií z celé ČR. Letošní ročník závodu je pořádán jako benefiční

projít na článek

Draci zvítězili v baseballovém poháru

Pět zápasů v pěti dnech. Takovou porci museli zvládnout baseballisté Draků v uplynulém týdnu. Nakonec si připsali pět výher a jako bonus získali český baseballový pohár.

projít na článek

XXVII. Brněnské dny praktického lékařství / Brno

https://www.med.muni.cz/kalendar/kalendar-akci/xxvii-brnenske-dny-praktickeho-lekarstvi The post XXVII. Brněnské dny praktického lékařství / Brno appeared first on Nordic Pharma s.r.o..

projít na článek

Brněnské dostihové loučení se sezónou 2018

Letos naposledy hostilo brněnské závodiště dostihový den. Ten se odehrál v sobotu 6. října 2018 a měl na programu celkem 8 dostihů. Kromě dostihů lV. a V. kategorie se odběhly i dva hlavní.

projít na článek