Akce a novinky na červen

Začíná období grilování, letních akcí a aktivit a k tomu se hodí nejen naše klasika, ale je potřeba někdy “vystoupit z komfortní zóny” a zkusit například naše ovocné speciály a drinky, nebo absolutně nejstylovější kolekci Retrowine. Katlenburger: Vinařství, které jsme pro tyto měsíce vybrali jako synonymum pro léto. Jeho nabídka se skládá nejen z ovocných vín, ale i vinných drinků a předem namíchaných koktejlů. Tak který zkusíte jako první? seženete je na našem velkoobchodním e-shopu: https://www.krobelomat.cz/vyrobce/katlenburger Retrowine: Další novinkou v našem portfoliu jsou vína Retrowine, co vás neohromí jen chutí, balením, ale i designem jejich krabic. Retroparty totiž začíná od hudby, takže nezapomeňte vašim zákazníkům připomenout multifunkčnost těchto krabic a nechte je si užívat tu nejlepší akci. to seženete na našem maloobchodním e-shopu , kde nakoupíte nejen pro vaše zákazníky: https://www.vinologie.cz/bag-in-box Náš tip: V naší nabídce vždycky najdete něco, co potěší nejen vaši peněženku. Nyní jsme pro vás připravili v akci ještě další vína. Akční ceny z května zůstanou ještě chvíli při zemi, ale my jsme přidali ještě tyto 2 novinky v akci: https://www.krobelomat.cz/24591-sauvignon-blanc-suche-20-l-gosmit-sro - původní cena 37,5,- a akční cena 33,5,- https://www.krobelomat.cz/22138-pinot-gris-20l-gosmit-sro původní cena 37,5,- a akční cena 33,5,-* A pozor. Všechny již zlevněná vína nyní najdete ještě o 1,- levněji. Kolik litrů už putuje k vám? *všechny ceny uvedeny bez DPH / l.

projít na článek

Novinky v českých e-shopech #47

- Novinky Meshtastic, meshtastic, meshtastic. E-shopy na tenhle boom slyší a naskladňují vše, co jde. Kromě toho ale v "Novinky v českých e-shopech" za měsíc červen můžete najít nový OLED modul, super výkonný jednodeskový počítač Odroid, příslušenství

projít na článek

Novinky e-commerce 06/2016

Červen rozkvetl teplotami stejně jako z nuly vybudovaný e-shop Kvety.sk. Horko naopak neprospělo ani marketingu KFC, ani reportování o kontrolách České obchodní inspekce. A nabídku služeb online trhu ozvláštňuje nejen Aukro, ale i DPD.

projít na článek

Nové termíny setkání v roce 2021

Vážení přátelé, vzhledem k tomu, že situace ohledně možností organizace jakékoliv akce je v následujících měsících stále velmi nejistá, rozhodli jsme se i tak připravit v měsících květen a červen drobné akce pro naše lepší polovičky, které si tak přejí da

projít na článek

Kalendář na Červen 2023

Ke stažení byl přidán kalendář na měsíc červen.

projít na článek

Červen 2021

EVROPA AMERIKA, AUSTRÁLIE AFRIKA, ASIE ANTARKTIDA Blízko Česká republika, doprava Kulturní rozdíly na Zemi Daleko, vesmír The post Červen 2021 first appeared on Mateřská škola Světluška.

projít na článek