Akce Wilo DOMESTIC 2023

Čerpejte výhody s akční nabídkou čerpadel pro dům a zahradu. Oblíbená akce na vybrané produkty Wilo. Současným trendem moderních domácností je snižování provozních nákladů, využití dešťové vody stejně jako spolehlivé odvádění splašků z domů či rekreačních objektů. V rámci nové akce WILO DOMESTIC 2023 vám nabízíme komplexní řešení v rámci portfolia produktů značky WILO za výhodné ceny! V nabídce můžete najít například i novinku ponorné vícestupňové čerpadlo s integrovanou řídící jednotkou. WILO Extract First nebo kompaktní domácí vodárnu Isar Boost 5. Wilo Extract First Vícestupňové ponorné čerpadlo vhodné pro soukromé zásobování užitkovou a dešťovou vodou. Zejména pro splachování WC a zavlažování. Snadná instalace Rychlé uvedení do provozu Integrované bezpečnostní funkce např. detekce chodu nasucho Odolné materiály proti korozi Ponor: max. 5 m Počet sepnutí: max. 20x za hodinu Teplota vody: max. 40 °C Více o produktu a akci Domestic se dozvíte v BROŽUŘE ZDE. Isar Boost5 Kompaktní domácí vodárna pro sání ze studní a nádrží i zvyšování tlaku. Plně automatická vodárna s frekvečním měničem, který reguluje otáčky čerpadla na nastavený konstantní tlak. Snadná instalace (připraveno připojení se zástrčkou) Moderní konstrukce LC obrazovka a tlačítka, jednoduché na ovládání Velmi tichý chod díky víku, chrínícm před hlukem Frekvenční měnič pro komfortní regulaci tlaku Nízká spotřeba elektrické energie Více o produktu a akci Domestic se dozvíte v BROŽUŘE ZDE. nbsp; Součástí akční nabídky jsou dlouhodobě oblíbená čerpadla pro následující aplikace: Čerpání vody ze studní a nádrží Využití dešťové vody Posílení tlaku Čerpání z vrtů Čerpání odpadní vody Příslušenství Akční ceny produktů pro dům a zahradu s kompletní nabídkou pro všechna použití platí od 20.03.2023 do vyhlášení nové akce v roce 2024. Objednejte na kterékoliv pobočce R+F ve Vašem regionu!     Chci objednat   Článek Akce Wilo DOMESTIC 2023 se nejdříve objevil na Richter+Frenzel.

projít na článek

Podzimní akce -Prodloužena

https://kapelasro.cz/wp-content/uploads/2023/11/Úvod-YouTube-1920x1080-px-2-1.mp4The post Podzimní akce -Prodloužena first appeared on Kapela s.r.o..

projít na článek

2.5.2023 ZAVŘENO

Vážení zákazníci.V úterý 2.5.2023 budou všechny naše pobočky UZAVŘENY z důvodu celofiremní akce.Navštívit nás můžete následující pracovní den v běžné provozní době.Děkujeme za pochopení.Tým PAMA

projít na článek

Podzimní prodejní akce Wavin

Nakoupíte, jíte! Pracujete se systémem Wavin PP-RCT? Pak Vás rádi odměníme! Co pro to udělat? Kupte produkty systému Wavin PP-RCT v minimální hodnotě 3 000Kč Tvarovky PP-RCT   Wavin PP-RCT EVO Wavin PP-RCT STABI Wavin PP-RCT BASALT Wavin PP-RCT BASA

projít na článek

FINÁLE Peťa Cup 2023

O víkendu 16.9. proběhlo finále skokového seriálu Peťa Cup a jako vždy nám skvělou reportáž  napsala  organizátorka  akce , Květoslava Radičová:

projít na článek

Nová akce

Toto je popis ukázkové akce. Můžete ji libovolně editovat, případně odstranit.

projít na článek