Aktuality

Provoz lekcí do konce školního roku: Pozořice power joga čtvrtek 19 h do 8.6. 2023 Brno - Vinohrady, centrum Louka, zdravotní cvičení - pilates středa 10 h do 28.6.2023 Brno - Líšeň , Kotlanka, skupinové lekce pilates pondělí 18 h a čtvrtek 17 h do 29.6. 2023 Letní cvičení venku na Louce - Vinohrady začne od 18.7. 2023 a lekce budou probíhat nepravidelně, pro termíny se podíváte sem nebo na facebook Od 19.6. 2023 se můžete opět přihlašovat na idividuální lekce v pilates studiu / reformer, cadillac, stability chair/ a to jak na rehab lekce / 50 min / , tak silový spalovací trénink, který je ve tvarování těla vysoce efektivní / 25 min /. Termín a čas je na individuální domluvě :)

projít na článek

X_Připravujeme novou kolekci!

Tento modul se jmenuje Aktuality. Můžete jej spravovat v sekci Obsah / Aktuality. Úpravu nebo založení nové aktuality můžete provést podle návodu.

projít na článek

X_Rozšířili jsme nabídku látek

Aktuality jsou řazeny chronologicky dle data vytvoření. Toto datum můžete dodatečně změnit v detailu konkrétní aktuality v oddílu Rozšířené.

projít na článek

Aktuality a články důležitá součást úspěšného e-shopu

Tvorba úspěšného, výdělečného e-shopu je běh na dlouhou trať. A je k tomu potřeba spousta drobných krůčků. Neexistuje žádná zaručená a jednoduchá zkratka. A jeden z těchto drobných, ale rozhodně důležitých krůčků si dnes probereme v tomto článku. The post

projít na článek

NEJDEK

Oficiální stránky:  www.nejdek.cz/Aktuality/ Vzdálenost od Jáchymova: autem: 24 km                                                  pěšky: 21 km přes Abertamy a Pernink

projít na článek

Družstvo mužů je opět nejúspěšnějším sportovním kolektivem okresu Kroměříž

Odkaz: http://www.tydenik-km.cz/1.355.aktuality.clanek-atleti-a-trener-daniel-obhajili-vitezstvi

projít na článek