Aktuální stav serveru klienti.cz

Na stránce https://2hcs.cz/aktualni-stav-systemu-trynx/  se vždy dozvíte jaký je aktuální stav systému Trynx, který provozujeme a jaké jsou plánované servisní odstávky. The post Aktuální stav serveru klienti.cz first appeared on 2H C.S. s.r.o. - vývoj software.

projít na článek

PTWA: Identifikace webového serveru

Tento text je součástí on-line testovací příručky, která pro vás na tomto serveru vzniká. Budeme rádi za vaše připomínky v komentářích a za vaši aktivní účast v doprovodných projektech.

projít na článek

Co je virtuální server? Výhody virtuálního serveru

Server je mimořádně výkonný počítač (stroj), který je zpravidla umístěn v servovně (datovém centru). Pokud jde o druhy serverů, tak nejčastější je webový server (v internetu poskytuje webové stránky) a databázový server (úložiště databází MySQL apod.). V

projít na článek

Webináře a školení

Vážení klienti, rádi bychom vás informovali o naplánovaných webinářích a školeních, která jsme pro vás připravili: Aktuální webináře: Základní nastavení uživatele SOA verze programu Nugget Článek Webináře a školení se nejdříve objevil na NUGGET SW.

projít na článek

Microsoft WSUS server Instalace, konfigurace

Instalace WSUS serveru 6.x, jenž je součástí Windows 2012R2 je překvapivě mnohem snažší a komfortnější oproti předešlým verzím. Dnes si ukážeme jednu takovou instalaci: WSUS Server Instalace operačního systému: Nastavení sítě: Přidání serveru do domény:

projít na článek

Zabezpečení školních serverů (1)

Všichni to známe, SAS, Školní Stránky nebo jiné Servery. V tomto seriálu se zaměříme na bezpečnostní stránku těchto školních serverů, které někteří používáme jak za účelem zhlédnutí našich známek v elektronické žákovské tak najití informací na Školních st

projít na článek