Alena Bányaiová se vyjadřuje k navrhované rekodifikaci stavebního práva

Alena Bányaiová se vyjadřuje k navrhované rekodifikaci stavebního práva https://advokatnidenik.cz/2020/05/27/navrh-noveho-stavebniho-zakona-experiment-pro-vzduchoprazdno/ Máte-li jakékoliv dotazy k tomuto tématu či ke stavebnímu řízení jako takovému, rádi Vám pomůžeme. The post Alena Bányaiová se vyjadřuje k navrhované rekodifikaci stavebního práva appeared first on bvlaw.cz.

projít na článek

Alena Bányaiová pro Bulletin advokacie

Alena Bányaiová napsala článek Návrh nového stavebního zákona experiment pro vzduchoprázdno do Bulletinu Advokacie 7-8/2020. Bulletin advokacie 7-8_2020 The post Alena Bányaiová pro Bulletin advokacie appeared first on bvlaw.cz.

projít na článek

Lucie Dolanská Bányaiová publikovala v The European Legal Forum

Lucie Dolanská Bányaiová publikovala v zahraniční publikaci The European Legal Forum článek na téma aplikace Luganské úmluvy v České republice The European Legal Forum The post Lucie Dolanská Bányaiová publikovala v The European Legal Forum appeared first

projít na článek

Alena Symerská je mistryní ČR v běhu na 400m!

Poslední červencový víkend se na Kladně konalo Mistrovstvi České republiky mužů a žen v atletice.  Barvy  našeho atletického klubu na něm hájila sprinterka a  čtvrtkařka Alena Symerská a byla dokonce i žhavou nadějí na příčky nejvyšší.

projít na článek

Alena Symerská opět posunula hranici osobního a klubového rekordu na 400m

První červencový den se na Městském stadionu v Ostravě uskutečnilo 2.kolo atletické extraligy družstev. Opět si na něm vedla výborně naše momentálně nejlepší klubová atletka, Alena Symerská .

projít na článek

A další překonané klubové rekordy - jak jinak, Alena Symerská. Dařilo se i Filipu Klvaňovi

Alena Symerská pokračuje v překonávání osobních a zároveň i klubových rekordů jako na běžícím pásu... Na přeborech olomouckého kraje opět vylepšila svá letošní maxima na 150 a 300m. Úspěšný byl i zkušený matador Filip Klvaňa.

projít na článek