Alena Symerská opět posunula hranici osobního a klubového rekordu na 400m

První červencový den se na Městském stadionu v Ostravě uskutečnilo 2.kolo atletické extraligy družstev. Opět si na něm vedla výborně naše momentálně nejlepší klubová atletka, Alena Symerská .

projít na článek

Další překonání klubového rekordu - opět Alena Symerská a tentokrát na 400m

Alena Symerská je k nezastavení! Na sobotní Velké ceně Nového Města nad Metují, která byla součástí mezinárodního dvoumítnínku (s Velkou cenou Tábora), obsadila 2. místo v běhu žen na 400m , když časem 54,84 vt. vytvořila nový klubový i osobní rekord! Jak

projít na článek

Alena Symerská je mistryní ČR na 400m, navíc v novém rekordu MČR!

Alena Symerská korunovala neustále rostoucí formu ziskem zlaté medaile a stala se  mistryní ČR do 22 let v běhu na 400m ! Na Kladně navíc časem 54,00 vt. utvořila nový rekord MČR, když překonala stávající maximum Jitky Bartoníčkové.

projít na článek

Alena Symerská opět posunula své osobní i klubové halové maximum na 200 a 400m!

Forma Aleny Symerské před blížícím se MČR mužů a žen v hale neustále roste. Na Mistrovství Moravy a Slezska v Ostravě překonala své absolutní osobní a zároveň i klubové maximum na 200m, na Athletics Indoor Ostrava zvítězila nad stejnou soupeřkou i celkově

projít na článek

Alena Symerská zaběhla na 1.kole extraligy klubový rekord na 400m!

Na prvním kole atletické extraligy, které se konalo dnes v sobotu 19.5. na pražské Julisce, zaběhla naše momentálně nejlepší klubová atletka Alena Symerská nový klubový rekord na 400m!

projít na článek

A další překonané klubové rekordy - jak jinak, Alena Symerská. Dařilo se i Filipu Klvaňovi

Alena Symerská pokračuje v překonávání osobních a zároveň i klubových rekordů jako na běžícím pásu... Na přeborech olomouckého kraje opět vylepšila svá letošní maxima na 150 a 300m. Úspěšný byl i zkušený matador Filip Klvaňa.

projít na článek