Alessia Palanti vyhrála juniorské mistrovství Evropy

Česká reprezentantka Alessia Palanti to dokázala! Vyhrála mistrovství Evropy juniorů do 19 let v olympijské třídě ILCA 6 (Laser Radial)!

projít na článek

Alessia vede na juniorském mistrovství Evropy

Česká reprezentantka Alessia Palanti vede po prvních třech rozjížďkách mistrovství Evropy juniorů do 19 let v olympijské třídě ILCA 6 (Laser Radial)! Závod začal ve Splitu již v pondělí 28. 6., ale tři dny se nepodařilo odjet žádnou platnou rozjížďku. Až

projít na článek

Alessia Palanti vyhrála EurILCA Europa Cup na Gardě

V Rivě na Lago di Garda se jel od 4. do 7. 5. Europa Cup tříd ILCA 4, 6 a 7. Alessia Palanti se dostala do vedení v olympijské třídě ILCA 6 hned první den, když vyhrála obě rozjížďky.

projít na článek

Dramatické mistrovství Evropy olympijských tříd ILCA 6 a ILCA 7

Ondřej Teplý, Viktor Teplý, Mikuláš Vaszi, Jiří Himmel, Klára Himmelová a Alessia Palanti startovali na mistrovství Evropy třídy ILCA 6 a 7 v italské Andoře.

projít na článek

Alessia Palanti, nová naděje českého olympijského jachtingu

Česká republika má juniorskou mistryni Evropy do 17 let ve třídě Laser Radial. Závod se jel od v červenci v Athénách. Na nejvyšším stupínku juniorského mistrovství Evropy třídy Laser Radial do 17 let stála sympatická dívka zahalená do české vlajky. „Kdo j

projít na článek

Alessia Palanti vybojovala pro Českou republiku bronz

V Černé Hoře se odjelo Mistrovství Evropy do 21 let v olympijské třídě ILCA 6 (Laser Radial – juniorky) a ILCA 7 (Laser – junioři). Bronzová medaile je velký úspěch a příslib pro olympiádu 2024 v Paříži.

projít na článek