Dramatické mistrovství Evropy olympijských tříd ILCA 6 a ILCA 7

Ondřej Teplý, Viktor Teplý, Mikuláš Vaszi, Jiří Himmel, Klára Himmelová a Alessia Palanti startovali na mistrovství Evropy třídy ILCA 6 a 7 v italské Andoře.

projít na článek

ME olympijských tříd ILCA 6 a 7 skončilo s nadějí

Mistrovství Evropy olympijských tříd ILCA 6 a 7 se konalo minulý týden ve francouzském Hyeres. Na startu bylo více než 350 jachtařů z celého světa.

projít na článek

Kvalifikace do Paříže utekla Ondrovi Teplému jen o chlup

O uplynulém víkendu v Nautical Clubu Kalamaki v Athénách v Řecku skončilo mistrovství Evropy olympijských tříd ILCA 6 a 7, které bylo zároveň olympijskou kvalifikací do Paříže – dvě místa si vyjeli muži ve třídě ILCA 7 a dvě ženy ve třídě ILCA 6.

projít na článek

Pět českých reprezentantů na ME olympijských tříd

Mistrovství Evropy olympijských tříd ILCA 6 a 7 dnes v 11.00 odstartovalo ve francouzském Hyeres. Na startu je více než 350 jachtařů z celého světa, kteří budou o medaile bojovat následujících 6 dnů.

projít na článek

Helly Hansen Czech ILCA Europa Cup na Nechranicích

Od soboty 24. do pondělí 26. září Yacht Club Nechranice pořádal historicky první Europa Cup tříd ILCA 4, 6 a 7 v Česku. Ve třídě ILCA 6 se závod zároveň jel jako Mistrovství České republiky. Závod byl silně obsazen účas

projít na článek

Alessia Palanti vybojovala pro Českou republiku bronz

V Černé Hoře se odjelo Mistrovství Evropy do 21 let v olympijské třídě ILCA 6 (Laser Radial – juniorky) a ILCA 7 (Laser – junioři). Bronzová medaile je velký úspěch a příslib pro olympiádu 2024 v Paříži.

projít na článek