Helly Hansen Czech ILCA Europa Cup na Nechranicích

Od soboty 24. do pondělí 26. září Yacht Club Nechranice pořádal historicky první Europa Cup tříd ILCA 4, 6 a 7 v Česku. Ve třídě ILCA 6 se závod zároveň jel jako Mistrovství České republiky. Závod byl silně obsazen účas

projít na článek

Češi úspěšní na Europa Cupu v Rakousku

Od 9. do 11. září se na Attersee sešlo přesně 100 závodníků z 10 zemí, aby se utkali ve třech lodních třídách ILCA 7, ILCA 6 a ILCA 4. Že je jachting sport pro všechny věkové kategorie, dokazuje fakt, že účastníci byli věkového rozmezí 13 až 82 let.

projít na článek

Alessia Palanti vyhrála EurILCA Europa Cup na Gardě

V Rivě na Lago di Garda se jel od 4. do 7. 5. Europa Cup tříd ILCA 4, 6 a 7. Alessia Palanti se dostala do vedení v olympijské třídě ILCA 6 hned první den, když vyhrála obě rozjížďky.

projít na článek

Jakub Halouzka vyhrál Europa Cup třídy ILCA 6 ve Slovinsku

Šest českých závodníků vyrazilo minulý víkend na evropský pohár do Slovinska. V třídách ILCA 4, 6 a 7 se dohromady sešlo 143 závodníků a našim se nevedlo vůbec špatně.

projít na článek

Dramatické mistrovství Evropy olympijských tříd ILCA 6 a ILCA 7

Ondřej Teplý, Viktor Teplý, Mikuláš Vaszi, Jiří Himmel, Klára Himmelová a Alessia Palanti startovali na mistrovství Evropy třídy ILCA 6 a 7 v italské Andoře.

projít na článek

Trenéři a Lasery na Nechranicích

O uplynulém víkendu 30.–31. 5. se na Nechranicích v Yacht Clubu Nechranice jel závod Českého poháru olympijských tříd Laser a Laser Radial. Zároveň v sousedním YC CERE probíhal praktický seminář trenérů pod vedením Jakuba Kozelského a dalších našich úspěš

projít na článek