Jakub Halouzka vyhrál Europa Cup třídy ILCA 6 ve Slovinsku

Šest českých závodníků vyrazilo minulý víkend na evropský pohár do Slovinska. V třídách ILCA 4, 6 a 7 se dohromady sešlo 143 závodníků a našim se nevedlo vůbec špatně.

projít na článek

Helly Hansen Czech ILCA Europa Cup na Nechranicích

Od soboty 24. do pondělí 26. září Yacht Club Nechranice pořádal historicky první Europa Cup tříd ILCA 4, 6 a 7 v Česku. Ve třídě ILCA 6 se závod zároveň jel jako Mistrovství České republiky. Závod byl silně obsazen účas

projít na článek

30 let olympijské třídy Laser (ILCA) v Česku

Oslava 30 let olympijské třídy Laser (dnes ILCA) na Nových Mlýnech v rámci Burčákové regaty ve dnech 27.–29. 9. byla mimořádně povedená! Na startu se sešlo 51 závodníků třídy ILCA 7 a 23 závodníků třídy ILCA 6. Tato vysoká účast svědčí o nynější síle této

projít na článek

Alessia Palanti vyhrála EurILCA Europa Cup na Gardě

V Rivě na Lago di Garda se jel od 4. do 7. 5. Europa Cup tříd ILCA 4, 6 a 7. Alessia Palanti se dostala do vedení v olympijské třídě ILCA 6 hned první den, když vyhrála obě rozjížďky.

projít na článek

Sen o olympiádě se jachtařům třídy ILCA (Laser) rozplynul

Sen o olympiádě v Tokiu pro české závodníky třídy ILCA 7 (Laser) a závodnice třídy ILCA 6 (Laser Radial) se rozplynul. V sobotu 24. 4. 2021 skončila v Portugalsku kvalifikační regata.

projít na článek

Češi úspěšní na Europa Cupu v Rakousku

Od 9. do 11. září se na Attersee sešlo přesně 100 závodníků z 10 zemí, aby se utkali ve třech lodních třídách ILCA 7, ILCA 6 a ILCA 4. Že je jachting sport pro všechny věkové kategorie, dokazuje fakt, že účastníci byli věkového rozmezí 13 až 82 let.

projít na článek