Sen o olympiádě se jachtařům třídy ILCA (Laser) rozplynul

Sen o olympiádě v Tokiu pro české závodníky třídy ILCA 7 (Laser) a závodnice třídy ILCA 6 (Laser Radial) se rozplynul. V sobotu 24. 4. 2021 skončila v Portugalsku kvalifikační regata.

projít na článek

Alessia Palanti vybojovala pro Českou republiku bronz

V Černé Hoře se odjelo Mistrovství Evropy do 21 let v olympijské třídě ILCA 6 (Laser Radial – juniorky) a ILCA 7 (Laser – junioři). Bronzová medaile je velký úspěch a příslib pro olympiádu 2024 v Paříži.

projít na článek

Dramatické mistrovství Evropy olympijských tříd ILCA 6 a ILCA 7

Ondřej Teplý, Viktor Teplý, Mikuláš Vaszi, Jiří Himmel, Klára Himmelová a Alessia Palanti startovali na mistrovství Evropy třídy ILCA 6 a 7 v italské Andoře.

projít na článek

Jakub Halouzka vyhrál Europa Cup třídy ILCA 6 ve Slovinsku

Šest českých závodníků vyrazilo minulý víkend na evropský pohár do Slovinska. V třídách ILCA 4, 6 a 7 se dohromady sešlo 143 závodníků a našim se nevedlo vůbec špatně.

projít na článek

20. Arodem PÁLAVSKÁ REGATA

Jubilejní 20. ročník odložené Pálavské regaty se konal 10.–12. září na Nových Mlýnech v malebném prostředí pod Pálavou. Závod se jel jako Mistrovství České republiky olympijské třídy ILCA 6 a jako Pohár České republiky tříd ILCA 7, Finn a Evropa.

projít na článek

Češi úspěšní na Europa Cupu v Rakousku

Od 9. do 11. září se na Attersee sešlo přesně 100 závodníků z 10 zemí, aby se utkali ve třech lodních třídách ILCA 7, ILCA 6 a ILCA 4. Že je jachting sport pro všechny věkové kategorie, dokazuje fakt, že účastníci byli věkového rozmezí 13 až 82 let.

projít na článek