ME olympijských tříd ILCA 6 a 7 skončilo s nadějí

Mistrovství Evropy olympijských tříd ILCA 6 a 7 se konalo minulý týden ve francouzském Hyeres. Na startu bylo více než 350 jachtařů z celého světa.

projít na článek

Pět českých reprezentantů na ME olympijských tříd

Mistrovství Evropy olympijských tříd ILCA 6 a 7 dnes v 11.00 odstartovalo ve francouzském Hyeres. Na startu je více než 350 jachtařů z celého světa, kteří budou o medaile bojovat následujících 6 dnů.

projít na článek

Dramatické mistrovství Evropy olympijských tříd ILCA 6 a ILCA 7

Ondřej Teplý, Viktor Teplý, Mikuláš Vaszi, Jiří Himmel, Klára Himmelová a Alessia Palanti startovali na mistrovství Evropy třídy ILCA 6 a 7 v italské Andoře.

projít na článek

Helly Hansen Czech ILCA Europa Cup na Nechranicích

Od soboty 24. do pondělí 26. září Yacht Club Nechranice pořádal historicky první Europa Cup tříd ILCA 4, 6 a 7 v Česku. Ve třídě ILCA 6 se závod zároveň jel jako Mistrovství České republiky. Závod byl silně obsazen účas

projít na článek

Alessia Palanti vyhrála EurILCA Europa Cup na Gardě

V Rivě na Lago di Garda se jel od 4. do 7. 5. Europa Cup tříd ILCA 4, 6 a 7. Alessia Palanti se dostala do vedení v olympijské třídě ILCA 6 hned první den, když vyhrála obě rozjížďky.

projít na článek

20. Arodem PÁLAVSKÁ REGATA

Jubilejní 20. ročník odložené Pálavské regaty se konal 10.–12. září na Nových Mlýnech v malebném prostředí pod Pálavou. Závod se jel jako Mistrovství České republiky olympijské třídy ILCA 6 a jako Pohár České republiky tříd ILCA 7, Finn a Evropa.

projít na článek