ALFA LIPOOVÁ KYSELINA

Tato kyselina je také označována jako thiooktová. Působí v organismu společně s enzymy při procesech povzbuzujících energii. Tato kyselina patří mezi významné antioxidanty neutralizujícím přirozeně se vyskytující vysoce reaktivní molekuly nazývané volné radikály, které mohou poškozovat tkáňové buňky. 

projít na článek

VITAMIN B13 - KYS.LIPOOVÁ

Vitamin B13 je  významný antioxidant, účinný proti rozvoji cukrovky. Snižuje a pomáhá udržovat stálou hladinu cukru v krvi. Podporuje látkovou výměnu a zlepšuje citlivost vzniklou poškozením nervů. Je to rovněž růstový faktor bakterií a prvoků.

projít na článek

Kyselina listová ve stravě těhotné ženy

Kyselina listová ve stravě těhotné ženy Kyselina listová patří do komplexu vitamínů B, lidé si ji nedovedou sami vytvořit a musí ji proto přijímat potravou. V období těhotenství se potřeba kyseliny listová zvyšuje, neboť je nezbytnou součástí při dělení b

projít na článek

S mladším a krásnějším vzhledem pomůže kyselina hyaluronová

Není žádným tajemstvím, že věk nelze zastavit. Udržet si mladistvý vzhled rozhodně nejde bez práce ani zadarmo. Chce to nejenom zdravou stravu, kvalitní životní styl a dostatek pohybu, ale také doplňky stravy nebo přípravky, které dokážou zázraky. Další v

projít na článek

Brexit

Od 1.1.2021 obchodování s UK vyžaduje delší proces, proto jsou pro naše výrobky dlouhé termíny dodání. The post Brexit appeared first on ALFA-INT s.r.o..

projít na článek

Armáda ČR

Pokračujeme v modernizaci a podporujeme ambici dosáhnout výdajů na obranu ve výši 2 % HDP v původně plánovaném termínu, tedy do roku 2025. The post Armáda ČR appeared first on ALFA-INT s.r.o..

projít na článek