ODHALTE TAJEMSTVÍ UKRYTÉ VE VAŠEM TĚLE

VŠE CO POTŘEBUJETE VĚDĚT, ABYSTE BYLI ZDRAVÍ.Na tom, co si vyberete, záleží. Právě dnes můžete učinit rozhodnutí, která vám zítra přinesou více radosti i energie.V průběhu času pak správné volby významně zvyšují šance na váš dlouhý a zdravý život.ODPOVĚDNOST ZA VAŠE ZDRAVÍ MÁTE VE SVÝCH RUKÁCH.

projít na web

DOMÁCÍ VAŘENÍ PIVA

Pivo vznikne tak, že ze sladu vyluhované cukry se povaří s chmelem, kvasnice z těchto cukrů vytvoří alkohol a vykvašený nápoj pak ještě několik týdnů zraje. Tedy žádná velká věda, zkuste to také!

projít na článek

ESTROGENOVÁ DOMINANCE - PROBLÉM ZRALÝCH ŽEN

Chronický stres a životní styl způsobující hromadění toxinů v prostředí působí jako houpačka a vede k estrogenové dominanci. Takže nejde jen o přirozený pokles hladiny estrogenů v souvislosti s věkem, nýbrž jde velmi často o další příčiny, které podporují

projít na článek

KOMONICE LÉKAŘSKÁ - POMÁHÁ PŘI OTOCÍCH A ŘEDÍ KREV

Komonice posiluje žilní stěnu, působí protizánětlivě. Je to prostředek na ředění krve, má antikolagulační účinky, proto se užívá při nebezpečí vzniku trombó zy a následné embolie. Pomáhá při zánětu žil, průd ušek. Zklidňuje CNS , uklidňuje , pomáhá při ne

projít na článek

CO DĚLAT PRO SPRÁVNĚ FUNGUJÍCÍ LYMFATICKÝ SYSTÉM?

Přebytek tuků ve stravě, ale také sladkostí, které tuky obsahují a i potravin, které obsahují chemické látky, přetěžují lymfatický systém a způsobují chronickou únavu.Jak si s tím poradit a podpořit lymfatický systém se dozvíte v článku:

projít na článek

BREUSSOVA MASÁŽ

Breussova masáž je jemnou, silně energetickou masáží zad. Regeneruje meziobratlové ploténky a odstraňuje tělesné i energetické blokády. Je základem řešení mnoha problémů pohybového aparátu a klíčem k odstranění hlubokých psychických problémů.

projít na článek

BÍLÉ NEBO TMAVÉ PEČIVO?

Nezaměňujte cereální (obilné) celozrnné tmavé pečivo s běžnými pekařskými výrobky tmavé barvy - ve skutečnosti se jedná o bílé pečivo dobarvené karamelem. Celozrnné produkty mají také ve srovnání s bílým pečivem mnohem nižší glykemický index (nezpůsobují

projít na článek

ČERVENÉ SYNTETICKÉ BARVIVO V POTRAVINÁCH E 124

E-124: Jasně červené barvivo. Má velmi stabilní pH a nemění vlastnosti při změnách teplot při jeho zpracování a skladování. Je často chybně zaměňováno za přírodní barvivo košenilu E120. Používá se především do sladkostí a potravin jako jsou kečupy, cukrov

projít na článek

DĚTI Z KLOKÁNKU POTŘEBUJÍ OBLEČENÍ I HRAČKY

Klokánek je projekt Fondu ohrožených dětí, jehož cílem je nabídnout dětem namísto ústavní výchovy přechodnou rodinnou péči na dobu, dokud se nemohou vrátit zpět do své rodiny, nebo dokud pro ně není nalezena trvalá náhradní rodinná péče.. Ten (u nás) v Ch

projít na článek

ACESULFAM K (E 950)

Jedná se o bílé krystalické sladidlo a zvýrazňovač chuti. Je cca 200x sladší než cukr, má jemně nahořklou chuť, která je potlačena kombinací s dalšími sladidly. Má schopnost zvýrazňovat sladivost dalších syntetických sladidel. Nemá žádné kalorie. Vyznačuj

projít na článek

Kniha: AŤ ŽIJOU MIKROUTI

Láska možná prochází žaludkem, ale celý náš život řídí útroby… Známý psychiatr, publicista a vysokoškolský pedagog píše poutavě, poučně, originálně i s humorem o střevním mikrobiomu, jemuž se také říká “střevní mozek”. Tento nově objevený hybatel se podíl

projít na článek

TVŮJ KLID LÉČÍ DRUHÉ

Tvůj klid léčí druhé.. krásný začátek prodlouženého víkendu přeje všem REA.

projít na článek

PSYCHONEUROIMUNOLOGIE

 Od r.1974, kdy Robert Ader zjistil, že reakci imunitního systému lze napodmiňovat podobně jako reakci CNS, rozvinul se nový obor psychoneuroimunologie. Psychoneuroimunologie (nauka o interakcích mysli a těla) se zabývá vztahem mezi emocemi (psýchou), neu

projít na článek

ČESNEK NAD ZLATO

Česnek mám neskutečně ráda. V době první světové války používali lékaři česnek jako dezinfekci, během druhé světové války zachránil česnek mnoho zraněných před gangrénou. Česnek snižuje hladinu cholesterolu; redukuje krevní srážlivost; má protiinfekční úč

projít na článek

ŽIVÁ STRAVA UZDRAVUJE

Náš přístup ke zdraví prochází v současné době revolučními změnami. Vděčíme za to mimo jiné prvním odvážlivcům, kteří do svého jídelníčku zařadili syrové potraviny rostlinného původu, které vždy přispějí ke zlepšení kvality života.

projít na článek

kNIHA: DOBA JEDOVÁ

Kniha nabízí poutavé čtení o škodlivých látkách v potravinách, nápojích, kosmetice, lécích a potravinových doplňcích a životním prostředí vůbec, které jsou reklamou, sdělovacími prostředky a mnohdy i medicínou doporučovány jako zdraví prospěšné. Značná po

projít na článek