DOMÁCÍ VAŘENÍ PIVA

Pivo vznikne tak, že ze sladu vyluhované cukry se povaří s chmelem, kvasnice z těchto cukrů vytvoří alkohol a vykvašený nápoj pak ještě několik týdnů zraje. Tedy žádná velká věda, zkuste to také!

projít na článek

Kurzy vaření piva v zimě

Nakonec zimní termíny kurzů budou probíhat přímo v pivovaru. Takže si spolu posedíme u kamínek, pokud se přijedete naučit vařit pivo. Pokud taky ještě nemáte vánoční dárek, nezoufejte, dárkové poukazy vám elektronicky doručíme pro tisk až do noci 23.12.

projít na článek

VOUCHER

Splňte své drahé polovičcesen a darujte ji/jemu zážitkový poukaz na celodenní vaření piva v našem pivovaru. Poukaz zahrnuje: 1 noc v luxusním apartmánu NADPIVOVAREM večeři pro dva neomezenou degustaci našich piv při vaření Kontaktujte nás na mobil

projít na článek

Slepý krtek v rádiu

6. 10. byl sládek živě v pořadu Jak to vidíte? na téma Domácí vaření piva na Českém rozhlasu Dvojce.  Kdo nestihl, tady je záznam http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3486318. The post Slepý krtek v rádiu appeared first on Minipivovar Ujkovice.

projít na článek

Technologie výroby piva

Technologie výroby piva Pivo, vyráběné v pivovaru Broumov-Olivětín, je typickým představitelem tzv. piva českého typu. Pod pojmem piva českého typu rozumíme skupinu co do organoleptického charakteru vzájemně značně příbuzných piv.

projít na článek

PIVA V PLECHOVKÁCH

Už jste zkusili lahodnou chuť našeho "bo fajneho piva" v plechu? Aktuálně > HAJCMAN 13 a FACHMAN IPA 14

projít na článek