kNIHA: DOBA JEDOVÁ

Kniha nabízí poutavé čtení o škodlivých látkách v potravinách, nápojích, kosmetice, lécích a potravinových doplňcích a životním prostředí vůbec, které jsou reklamou, sdělovacími prostředky a mnohdy i medicínou doporučovány jako zdraví prospěšné. Značná pozornost je věnována možným rizikům očkování, jež v současné době vyvolávají zvýšený zájem veřejnosti.

projít na článek

Kniha: BEZ POUT

Kniha vypráví o nejniternějších pocitech duše v době jejího odchodu ze života a o pocitech duše, která se loučí s milovanou bytostí. Umíte žít sami za sebe nebo jste příliš závislí na druhých? To můžete zjistit díky této knize. Kniha vám dá i návod na to,

projít na článek

Vyšla nová kniha - Láska odpouště všechno

kniha popisuje životní příběh rumunského baptistického kazatele Pavla Petrute, který v době hlubokého totalitního režimu okusil společně s celou svou rodinou na vlastní kůži hrůzy komunismu.

projít na článek

kniha: ZACHRAŇTE SVÉ STŘEVO i játra, žlučník a pankreas (Igor Bukovský)

Úžasná kniha (jako i jiné od pana doktora), informace podané pro laika naprosto srozumitelně, informace, jaké vám žádný lékař v ordinaci neřekne. Velmi obohacující čtení o vaší trávicí  soustavě. 

projít na článek

Kniha: VAŠE NOVÁ REALITA

Tato kniha zatřese vaším dosavadním způsobem myšlení. Najdete v ní deset kapitol, které vás postupně provedou celým procesem vědomého tvoření reality. Díky knize pochopíte zákon předpokladu, naučíte se, jak se přemístit do preferované paralelní reality.

projít na článek

Martin Schovánek Danes čte z knihy Mikhaila Naimy Kniha Mirdad

Martin Schovánek Danes čte z knihy Mikhaila Naimy Kniha Mirdad MP3 Archiv - Literární čtvrtek 2.února 2023 1 soubor(y) 93 MB Stáhnout

projít na článek