kniha: ZACHRAŇTE SVÉ STŘEVO i játra, žlučník a pankreas (Igor Bukovský)

Úžasná kniha (jako i jiné od pana doktora), informace podané pro laika naprosto srozumitelně, informace, jaké vám žádný lékař v ordinaci neřekne. Velmi obohacující čtení o vaší trávicí  soustavě. 

projít na článek

Miloš Melník i Ing. Igor Melník

  bývalí jednatelé společnosti 123Kuryr s.r.o., IČ:03566307, kteří své závazky "vyřešili " nejprve přejmenováním a změnou sídla společnosti na FEDES LOGISTICS s.r.o., se sídlem Praha 5 - Jinonice, V zářezu 902/4, PSČ: 158 00 ( viz. obchodní rejstřík ) a

projít na článek

POŠKOZENÁ JÁTRA MOHOU MÍT I ABSTINENTI

Mnoho lidí si neuvědomí, že játrům škodí nejen alkohol. Jaterní cirhózu a další nemoci jater mohou mít i abstinenti. Podívejme se blíže na látky, které mohou vážně poškodit naše játra. a není jich málo.

projít na článek

JAK SILNOU IMUNITU BUDEME MÍT PROTI RAKOVINĚ URČUJÍ STŘEVNÍ BAKTERIE

Skladba našich střevních bakterií – stejně jedinečná jako otisky našich prstů – hraje nesmírnou roli v udržení zdraví a prevenci onemocnění. Vaše střevní flóra přímo ovlivňuje fungování různých vnitřních orgánů, jako jsou kůže, plíce, prsa a játra.  

projít na článek

Kniha: BEZ POUT

Kniha vypráví o nejniternějších pocitech duše v době jejího odchodu ze života a o pocitech duše, která se loučí s milovanou bytostí. Umíte žít sami za sebe nebo jste příliš závislí na druhých? To můžete zjistit díky této knize. Kniha vám dá i návod na to,

projít na článek

Vyšla nová kniha - Láska odpouště všechno

kniha popisuje životní příběh rumunského baptistického kazatele Pavla Petrute, který v době hlubokého totalitního režimu okusil společně s celou svou rodinou na vlastní kůži hrůzy komunismu.

projít na článek