Amatérské běžecké závody v srdci motorsportu

Třetí ročník běžeckého závodu na mosteckém závodním okruhu a sousedním polygonu v délce 21,0975 kilometru se poběží již v sobotu 22.2. Na start třetího ročníku amatérského běžeckého vytrvalostního závodu The Most HALFMARATHON se postaví i populární propagátoři běhu a aktivní sportovci, manželé a novináři Soňa a Michal Hrabcovi, kteří společně provozují blog Running2. Ujmou se role ambasadorů. Michal poběží celou trasu i jako vodič a Soňa sestaví týmovou štafetu z fanoušků a pravidelných čtenářů blogu.

projít na článek

Autodrom přivítá v premiéře běžecké vytrvalce

Mostecký autodrom stále více svých činností směřuje také do nemotoristických sportovních i relaxačních aktivit ve svém areálu. Jednou z nich je mezi veřejností oblíbený běh. V sobotu 4. listopadu hodinu před polednem odstartuje čerstvý šampion evropského

projít na článek

Formule na brněnském výstavišti

Královnou motorsportu jsou nazývány závody formulových vozů. Ve dnech 15. a 16. července jejich motory opět po padesáti letech zaburácí mezi pavilony brněnského výstaviště. Bude mezi nimi také Karel Mencl se svým Delfínem, který zde tehdy začínal.

projít na článek

Vstup do Poháru amatérské florbalové ligy 2010

V sobotu 20. března 2010 zahájil náš tým Žerotínských sokolů svou účast v letošním ročníku Poháru amatérské florbalové ligy.

projít na článek

Tomáš Navrátil vyhrál v jednom dni dva běžecké závody!

Úspěšnou sobotu 22.dubna má za sebou náš běžec   Tomáš Navrátil . Dopoledne se mu podařilo zvítězit na 14.ročníku Veřovské desítky, v noci potom vyhrál Nigh Trail run 2017 v Kroměříži!

projít na článek

Kocourek vyhrál suverénně závod Skalica-Hodonín, Blaha zase premiérový ročník Čertovského běhu v Kroměříži

V sobotu 17. prosince se uskutečnily dva zajímavé běžecké závody. Tím prestižnějším byl známý silniční běh Skalica-Holíč-Hodonín a premiérovým byl kroměřížský Čertovský běh . Na obou se velmi dařilo našim běžcům.  

projít na článek