Americká závodní legenda NASCAR opět v Mostě, spolu s trucky

Během jediného závodního víkendu 27. až 29. srpna se divákům na Autodromu Most představí hned dva mimořádně atraktivní šampionáty – tradiční podnik FIA European Truck Racing Championship a OMV MaxxMotion NASCAR Show. Mostecký závodní víkend také zpestří závody MAXX Formula, v kterých jsou k vidění monoposty F1 z nedávné historie.

projít na článek

Trucky a NASCAR ve fotografiích Mirka Grusy

Během jediného závodního víkendu 27. až 29. srpna se divákům na Autodromu Most představily hned dva mimořádně atraktivní šampionáty – tradiční podnik FIA European Truck Racing Championship a OMV MaxxMotion NASCAR Show.

projít na článek

Trucky, NASCAR Formule: víkend nabitý motorsportem

Již na tento víkend 27. – 29. srpna připravil mostecký autodrom pro fanoušky motorsportu opravdu mimořádnou porci okruhového závodění. Vedle mistrovství Evropy závodních tahačů to bude i evropská série NASCAR a MAXX Formula.

projít na článek

NASCAR opět zaburácí v Mostě

NASCAR Whelen Euro Series s českým šampionem kategorie Euro NASCAR 2 Martinem Doubkem se zařadí mezi největší lákadla prvního zářijového víkendu, kdy bude AUTODROM MOST hostit jubilejní již 30. ročník mistrovství Evropy okruhových tahačů TEXTAR Czech Truc

projít na článek

Mosteckou generálku na trucky zpestřily formule a VW Castrol Cup

Již necelé tři týdny zbývají do vrcholu závodní sezóny v Mostě v podobě FIA Truck Prix, ovšem generálka závodů FIA zone CE a Eset Cupu nezůstala vůbec pozadu.

projít na článek

TÝM BUGGYRA ZM RACING ZAHÁJIL PREMIÉROVOU SEZÓNU EURO NASCAR

Stalo se tak testováním na okruhu v Mostě, v hlavní roli pilotek speciálů Nascar se představily sestry Aliyyah a Yasmeen Kolocovy, přičemž první závod se uskuteční v první polovině května ve Španělsku.

projít na článek