Anantara Kihavah, zažijte grandiózní podmořský život

Bohatý podmořský život je standardem pro většinu dovolených na Maledivách. Maledivy jsou souostroví soukromých ostrovů v Indickém oceánu, kde koupání a šnorchlování je součástí zážitku téměř pro každého. Je však velký rozdíl mezi šnorchlováním s několika rybami a plaváním třeba s mantami. A hosté v Anantara Kihavah se dokonce nemusí ani namočit, aby je mohli pozorovat. Pětihvězdičkový resort je domovem jedinečné podmořské observatoře. Zde je podmořský život opravdu všude kolem vás. Soukromá mořská setkání pokračují v podvodních vilách. Ty jsou vybaveny vanou se skleněným dnem – představte si, že kolem vás může plavat manta, když ležíte ve vaně! Tyto vany jsou jen jednou částí z výbavy v bezpochyby nejlepších koupelnách Malediv. Vily jsou postaveny v moderním designu s čistými liniemi a otevřenými prostory, takže zvuk a krásy přírody se dostávají do hlavní role. Zážitky pod hladinou pokračují charakteristickou ochutnávkou vína pod vodou. Samozřejmostí je také podvodní restaurace. A na rozdíl od jiných, tato je opravdu obklopena mořským životem. K pozorování tropických ryb není třeba alkoholické shovívavosti. Stačí vystoupit z vily a úžasný útes hostům umožní bezprostřední setkání s mořským životem přímo z pohodlí vlastních apartmá. Hejna mant jsou hlavní atrakcí v nedalekém zálivu Hanifaru, a to především od června do listopadu. Zatímco tento zážitek je hostům k dispozici v mnoha střediscích, poloha Anantara Kihavah je velkým plusem. Středisko se nachází na legendárním atolu Baa, vzdálené 35 minut hydroplánem z Male. S 80 vilami je středně velké, nabízí prémiové vily s bazény nad mořem a romantickými výhledy při západu slunce. Dále vily s bazény na pláži a další vily ukryté ve stromech ostrovní džungle. Resort Anantara Kihavah se stal nejlepší volbou pro milovníky podmořského světa na Maledivách. Článek Anantara Kihavah, zažijte grandiózní podmořský život se nejdříve objevil na Travel Design.

projít na článek

Raja Ampat, aneb dyž ráj vstoupí na Zem

Ahoj, dobrodružníci! Dnes se vydáme na exotickou cestu na ostrovy Raja Ampat v Indonésii. Možná jste o nich ještě neslyšeli, ale brzy se dozvíte, proč byste se sem měli vydat. Spojují se zde nádherné pláže, ohromující podmořský svět a jedinečná kultura.

projít na článek

Život vtěle

Život v těle a tělo v životě Tlukot srdce, dech…. Bosé nohy tančící v trávě, vítr ve vlasech. Tady a teď….hojnost a vděk. První nádech a poslední výdech… Tanec života a my v něm Otázkou je JAK ho prožijem ? Článek Život v těle

projít na článek

Kouzlo zahradního iglú

Jistě jste již slyšeli o zahradních iglú. Zažijte i vy kouzlo zahradního iglú: vytvořte si vlastní soukromý ráj na své zahradě! ...ČÍST DÁLE »

projít na článek

Zažijte VaporFair na vlastní kůži

Pokud máte chuť cestovat a zároveň byste chtěli vidět nejnovější vychytávky pro vapování, zvažte návštěvu berlínského či frankfurtského VaporFair ve dnech 21. až 22. října tohoto roku. Nejedná se pouze o jakési „expo“, ale také o příhodnou investiční příl

projít na článek

Bezplatný poznávací kurz TČM v Pekingu 2023

Vidět a vyzkoušet si tradiční čínskou medicínu v kolébce svého vzniku můžete díky programu Čínské akademie čínských lékařských věd. Jste zdravotník a ovládáte angličtinu? Vyplňte přihlášku a zažijte 4. ročník poznávacího kurzu TČM® v Pekingu.

projít na článek