Zažijte VaporFair na vlastní kůži

Pokud máte chuť cestovat a zároveň byste chtěli vidět nejnovější vychytávky pro vapování, zvažte návštěvu berlínského či frankfurtského VaporFair ve dnech 21. až 22. října tohoto roku. Nejedná se pouze o jakési „expo“, ale také o příhodnou investiční příležitost.

projít na článek

Kouzlo zahradního iglú

Jistě jste již slyšeli o zahradních iglú. Zažijte i vy kouzlo zahradního iglú: vytvořte si vlastní soukromý ráj na své zahradě! ...ČÍST DÁLE »

projít na článek

Vyšla nová kniha - Láska odpouště všechno

kniha popisuje životní příběh rumunského baptistického kazatele Pavla Petrute, který v době hlubokého totalitního režimu okusil společně s celou svou rodinou na vlastní kůži hrůzy komunismu.

projít na článek

VYROBTE SI DOMÁCÍ COLU

Nejeden milovník koly se již pokoušel vyrobit si doma stejně lahodné a osvěžující pití, jakým je právě Coca-Cola. Pokud i vy máte tendenci vyzkoušet si na vlastní kůži výrobu tohoto  světově populárního nápoje , budete k tomu potřebovat  následující ingre

projít na článek

Ve chřtánu sopky

Přesněji řečeno, činné sopky, ve francouzském lázeňském regionu. Na vlastní kůži se může každý přesvědčit o síle vulkanické erupce a nahlédnout do nitra běsnícího živlu. PŘEČÍST ČLÁNEK The post Ve chřtánu sopky appeared first on Exoticky.cz.

projít na článek

Marcela Jedlinská a její Miki zahradnice

Marcela Jedlinská je nadaná výtvarnice, jejíž krásná díla tu rádi představíme. A nejen ji. ale i její fenku Miki, o které nám napsala příběh, který mnozí z nás zažili na vlastní kůži.-)

projít na článek