Anketu Jachtař roku 2022 vyhrála znovu windsurfařka

Absolutní vítězkou ankety Jachtař roku 2022 a zároveň suverénní vítězkou kategorie juniorek se stala stejně jako vloni windsurfařka. Po Kristýně Chalupníkové z TJ Rapid Brno, která ovládla anketu v roce 2021, letos převzala trofej Kristýna Piňosová ze stejného klubu. V roce 2022 závodila na olympijském prkně třídy iQFoil.

projít na článek

Kristýna Chalupníková ovládla anketu Jachtař roku 2021

Absolutní vítězkou jubilejní 35. ankety Jachtař roku 2021 a zároveň podruhé v řadě vítězkou kategorie juniorek se stala teprve sedmnáctiletá windsurfařka Kristýna Chalupníková z TJ Rapid Brno, která vloni závodila ve třídě Techno 293 a letos přešla na oly

projít na článek

Jachtař roku 2015

Slavnostní vyhlášení ankety Jachtař roku 2015 ... aneb se Třemi sestrami na palubě se uskuteční 2. února od 18 hodin. Podívejte se kdo byl nominován na prestižní titul Jachtař roku a držte palce svým favoritům!

projít na článek

Jachtař roku 2017

Slavnostní vyhlášení ankety Jachtař roku 2017 se uskuteční v rámci Společenského večera českého jachtingu 19. ledna 2018 v Praze 4 v Kulturním centru Novodvorská. Prohlédněte si nominované jachtaře všech kategorií.

projít na článek

Zlato z Hyeres pro windsurfařku Barboru Švíkovou

Windsurfařka Barbora Švíková z Yachtu Club CERE vyhrála ve třídě iQFoil závod světové série olympijských lodních tříd ve francouzském Hyeres!

projít na článek

Finnař Ondřej Teplý Jachtařem roku 2020

Letošní vyhlášení ankety Jachtař roku nemohlo proběhnout na tradičním Galavečeru českého jachtingu, ale odvysílala jej televize Sport 5 v premiéře v pondělí 7. června ve 20 hodin. Absolutním vítězem ankety Jachtař roku 2020 a vítězem kategorie mužů se sta

projít na článek