Kristýna Chalupníková ovládla anketu Jachtař roku 2021

Absolutní vítězkou jubilejní 35. ankety Jachtař roku 2021 a zároveň podruhé v řadě vítězkou kategorie juniorek se stala teprve sedmnáctiletá windsurfařka Kristýna Chalupníková z TJ Rapid Brno, která vloni závodila ve třídě Techno 293 a letos přešla na olympijský windsurf iQFoil.

projít na článek

Anketu Jachtař roku 2022 vyhrála znovu windsurfařka

Absolutní vítězkou ankety Jachtař roku 2022 a zároveň suverénní vítězkou kategorie juniorek se stala stejně jako vloni windsurfařka. Po Kristýně Chalupníkové z TJ Rapid Brno, která ovládla anketu v roce 2021, letos převzala trofej Kristýna Piňosová ze ste

projít na článek

Jachtař roku 2015

Slavnostní vyhlášení ankety Jachtař roku 2015 ... aneb se Třemi sestrami na palubě se uskuteční 2. února od 18 hodin. Podívejte se kdo byl nominován na prestižní titul Jachtař roku a držte palce svým favoritům!

projít na článek

Jachtař roku 2017

Slavnostní vyhlášení ankety Jachtař roku 2017 se uskuteční v rámci Společenského večera českého jachtingu 19. ledna 2018 v Praze 4 v Kulturním centru Novodvorská. Prohlédněte si nominované jachtaře všech kategorií.

projít na článek

Český tým veze stříbrnou medaili z MS v Omanu

Kristýna Chalupníková z TJ Rapid Brno si pohlídala poslední rozjížďku a stala se v Ománu juniorskou vicemistryní světa! Je to skvělé zakončení veleúspěšné sezony celého českého windsurfařského reprezentačního týmu!

projít na článek

Zlato a stříbro z mistrovství světa ve windsurfingu

Absolutní nadvláda českých windsurfařek na mistrovství světa třídy Techno 293, které se konalo od 23. do 30. 10. v Torbole na Gardě, přinesla zlatou a stříbrnou medaili – v kategorii U-17 dívky brala Nela Sadílková (TJ Delfín Jablonec) zlato, Kristýna Cha

projít na článek