AntiFetFest 2020 aneb po roce opět na vítězné vlně

AntiFetFest je soutěžní festival amatérských filmů s tematikou rizikového chování, určený dětem a mládeži ze školských zařízení a nízkoprahových klubů. Letos probíhal 2. celostátní ročník. Jeho obsah se dá shrnout jednou větou: Páni, to byla jízda!

projít na článek

Hlasování antiFETfestu 2019

Antifetfest aneb Jde to i jinak! 2019 je soutěžní festival amatérských filmů s tematikou rizikového chování, určený dětem a mládeži ze školských zařízení a nízkoprahových klubů.

projít na článek

Slavnostní vyhlášení Antifetfestu

Na slavnostní vyhlášení celorepublikového kola amatérské filmové soutěže pro žáky Antifetfest aneb Jde to i jinak! se také letos vydala početná výprava z dačického gymnázia. A jak to celé dopadlo? Dozvíte se v článku Tomáše Pavlů.

projít na článek

Muži doma opět vítězně

Třebíčští basketbalisté zvládli úspěšně uplynulý víkend, když zaznamenali dvě vítězství proti týmům Šumperka a Olomouce.

projít na článek

Antifetfest 2022

Líp to dopadnout nemohlo. Tři přihlášené snímky. Jedenkrát zvláštní cena poroty za kameru a pak 1. a 2. místo v celorepublikovém kole, které proběhlo 11. října 2022 v kině Lucerna v Praze.

projít na článek

Provozní doba Vánoce 2020

Vážení zákazníci,  dovolte nám, abychom Vám touto cestou za uplynulý rok upřímně poděkovali a popřáli Vám klidné prožití vánočních svátků, stálé zdraví v novém roce a mnoho krásných kilometrů se značkou CAMPAGNOLO.  Od 23. 12. 2020 bude naše kancelář uz

projít na článek