Antifetfest 2022

Líp to dopadnout nemohlo. Tři přihlášené snímky. Jedenkrát zvláštní cena poroty za kameru a pak 1. a 2. místo v celorepublikovém kole, které proběhlo 11. října 2022 v kině Lucerna v Praze.

projít na článek

AntiFetFest 2020 aneb po roce opět na vítězné vlně

AntiFetFest je soutěžní festival amatérských filmů s tematikou rizikového chování, určený dětem a mládeži ze školských zařízení a nízkoprahových klubů. Letos probíhal 2. celostátní ročník. Jeho obsah se dá shrnout jednou větou: Páni, to byla jízda!

projít na článek

Hlasování antiFETfestu 2019

Antifetfest aneb Jde to i jinak! 2019 je soutěžní festival amatérských filmů s tematikou rizikového chování, určený dětem a mládeži ze školských zařízení a nízkoprahových klubů.

projít na článek

Přijetí vítězného týmu soutěže Antifetfest u starosty města

Ve čtvrtek 10. ledna 2019 přijal starosta Dačic Ing. Karel Macků na radnici studenty gymnázia, kteří se zúčastnili Antifetfestu, celostátní soutěžní přehlídky amatérských filmů s tematikou rizikového chování.

projít na článek

Slavnostní vyhlášení Antifetfestu

Na slavnostní vyhlášení celorepublikového kola amatérské filmové soutěže pro žáky Antifetfest aneb Jde to i jinak! se také letos vydala početná výprava z dačického gymnázia. A jak to celé dopadlo? Dozvíte se v článku Tomáše Pavlů.

projít na článek

Epochální výlet G-one, tentokráte do Lomnice nad Popelkou

Pan učitel Tobolka, všemi milovaný šéf všemi milované internetové školní televize, odjel na druhý konec republiky a štáb G-one vzal s sebou. Jeli jsme na vyhlášení celorepublikového kola soutěže Antifetfest do Lomnice nad Popelkou.

projít na článek