APOCALYPTICA vydává „novou METALLIKU“ a ve čtvrtém singlu oživuje Cliffa Burtona

APOCALYPTICA dnes po letech vydává další porci skladeb nejslavnější metalové kapely všech dob, kolekci „Apocalyptica Plays Metallica, Vol. 2“, a při té příležitosti uvolnila i visualizer ke skladbě „The Call of Ktulu“.

projít na článek

WITHERFALL vás nezklamou (na rozdíl od protagonistů jejich nového singlu)

Američtí progmetalisté WITHERFALL před třemi lety zabodovali nejen ve Sparku albem „Curse of Autumn“ a svůj výraz aktuálně posunují na čtvrtém studiovém počinu „Sounds of The Forgotten“.

projít na článek

Helga Braun po čtvrtém kole na čtvrtém místě hitparády Rádia Proglas!

V hitparádě Radia Proglas je nasazena píseň Helga Braun,   zatím se držela víceméně v půlce pelotonu, nyní ve čtvrtém kole postoupila z pátého na čtvrté místo. Nahrávka nepochází z Autobusu do Podbořan, ale z mého živého koncertu na Proglasu z podzimu 200

projít na článek

James Hetfield se stal poetickým vypravěčem v coveru „One“ od APOCALYPTIKY

Finští cello-rockeři APOCALYPTICA zveřejnili coververzi skladby „One“ od METALLIKY. Ovšem ne jen tak ledajakou! V nové epické verzi hostují James Hetfield i Robert Trujillo.

projít na článek

METALLIKU na koncertě v Mnichově nezastavil ani obří liják

METALLICA zahájila evropskou část svého turné „M72“ na podporu posledního alba v pátek 24. května na Olympijském stadionu v Mnichově. Počasí jí příliš nepřálo, ale obří liják opravdu není nic, co by kapelu donutilo odejít z pódia.

projít na článek

Premiéra nového singlu "She Said Yes"

Rád bych všechny pozval na premiéru nového singlu, která bude na mém youtube kanálu dnes (2.7.2021) přesně v 18:00. Jedná se o první ukázku z připravovaného alba, za kterou budou v následujících týdnech, či měsících následovat další a další skladby. Oprav

projít na článek