METALLIKU na koncertě v Mnichově nezastavil ani obří liják

METALLICA zahájila evropskou část svého turné „M72“ na podporu posledního alba v pátek 24. května na Olympijském stadionu v Mnichově. Počasí jí příliš nepřálo, ale obří liják opravdu není nic, co by kapelu donutilo odejít z pódia.

projít na článek

APOCALYPTICA vydává „novou METALLIKU“ a ve čtvrtém singlu oživuje Cliffa Burtona

APOCALYPTICA dnes po letech vydává další porci skladeb nejslavnější metalové kapely všech dob, kolekci „Apocalyptica Plays Metallica, Vol. 2“, a při té příležitosti uvolnila i visualizer ke skladbě „The Call of Ktulu“.

projít na článek

Kastelorizo: Obří karety v přístavu na konci řeckého světa

Kastelorizo je nejvýchodnějším obydleným řeckým ostrovem. Do Atén je to odhadem pět stovek kilometrů, na „nedaleký“ Rhodos více než sto, ovšem z tureckého přístavního letoviska Kaş pouze sedm. Kastelorizo je především půvabný přístav s barevnými domy a bá

projít na článek

Recitál v ZUŠ Vítězslavy Kaprálové v Brně

Na koncertě zazní skladby S. Karg-Elerta, W. A. Mozarta, G. Ph. Telemanna, P. O. Ferrouda, A. Joliveta, I. Yuna a L. Liebermanna

projít na článek

Kteří muzikanti se rádi baví v casinech?

Hudba a casina odjakživa patří k sobě. Jednak je to dáno tím, že napětím nabitá zábava představuje ideální odpočinek pro celou kapelu poté, co se fyzicky vydala na koncertě.

projít na článek

Walkmanz se stali objevem roku a křtí své EP na pražském koncertě!

Datum: 14.10.2021                                                  Místo: Malostranská Beseda, Praha Live: Walkmanz                                                                       Special guest: Láska Walkmanz (foto: Jan Jirkovský)

projít na článek