Aquatlon je moje srdeční záležitost, říká Tereza Zimovjanová

Příští sobotu 9. dubna pokračuje svým třetím závodem Český pohár v aquatlonu. Tentokrát bude napínavé souboje hostit Praha. Předchozí závod se konal v Karviné a na stupeň nejvyšší se postavila pražská závodnice Tereza Zimovjanová. Před dvěma lety se v této disciplíně stala evropskou šampionkou a nahlédla i do triatlonové reprezentace. Vloni laborovala se zraněním kolene, ale v současnosti se už může naplno věnovat přípravě na další triatlonovou sezonu.

projít na článek

Aquatlon v Brně ovládli Gajdošová a Kubínek

Poslední závod Českého poháru v aquatlonu hostilo Brno. Kombinaci plavání a běhu zvládli nejlépe Romana Gajdošová a František Kubínek. Poslední podnik zároveň rozhodl o šampionech celého seriálu. Těmi se stali Tereza Zimovjanová a Jiří Kalus.

projít na článek

Aquatlonu v Rychnově nad Kněžnou premiérově kraloval Kalus

Nedělní pátý díl Českého poháru v aquatlonu zvládli nejlépe Jiří Kalus z brněnského EKOL ELITE týmu a Tereza Zimovjanová z SK OMT Pardubice. Pro elitního triatlonového závodníka českého výběru do 23 let se jedná o letošní premiérové pohárové vítězství. To

projít na článek

Zimovjanová a Marcinek kralovali v prosluněnné Karviné

Překrásné jarní počasí provázelo druhý závod Českého poháru v aquatlonu, který hostila Karviná. Na start se postavilo rovných 100 sportovců, kteří bojovali v kombinaci plavání a běhu. Nejlepšími byli Tereza Zimovjanová a Tomasz Marcinek z Polska.

projít na článek

Kristejn a Zimovjanová vybojovali tituly mistrů ČR

Žamberk o víkendu hostil předposlední závod Českého poháru v duatlonu. Podnik s názvem Žamberský NO+BL DUATLON byl zároveň mistrovstvím České republiky v krátkém duatlonu a tituly národních šampionů vybojovali Lukáš Kristejn a Tereza Zimovjanová.

projít na článek

V Jablonci pokračoval Český pohár v aquatlonu

Tereza Zimovjanová z SK OMT Pardubice a Martin Debnar z Ekol Elite vyhráli v Jablonci nad Nisou sobotní závod s názvem Skupina ČEZ Český pohár v aquatlonu, který byl čtvrtým dílem Českého poháru.

projít na článek