Aquatlon v Brně ovládli Gajdošová a Kubínek

Poslední závod Českého poháru v aquatlonu hostilo Brno. Kombinaci plavání a běhu zvládli nejlépe Romana Gajdošová a František Kubínek. Poslední podnik zároveň rozhodl o šampionech celého seriálu. Těmi se stali Tereza Zimovjanová a Jiří Kalus.

projít na článek

Závod v olympijském triatlonu ovládli Řenč a Gajdošová

Poslední srpnovou sobotu se v Sokolově v Karlovarském kraji uzavřela sezona Českého poháru v olympijském triatlonu. Desátý a poslední díl prestižního seriálu ovládli Tomáš Řenč a Slovenka Romana Gajdošová.

projít na článek

Workshop o architektuře s dětmi, tentokrát na ZŠ Gajdošova v Brně

Opět jsme se pobavili s dětmi o architektuře! V pořadí druhý workshop probíhal tentokrát s druháčky na ZŠ Gajdošova v Brně. Jako vždy nás potěšilo množství nápadů, invence a šikovné ruce pracující s tématem bydlení. Výsledkem jsou originální modely a insp

projít na článek

Aquatlon v Praze se stal kořistí Powady a Slovenky Gajdošové

Slovenka Romana Gajdošová závodící za brněnský klub Ekol Elite a Jakub Powada z týmu JulboWay zvítězili ve třetím závodě Českého poháru v aquatlonu, který hostila Praha. Plavecká část se uskutečnila v Podolí, běh na atletickém stadionu na Děkance.

projít na článek

Aquatlon v Českých Budějovicích ovládli Debnar a Brantlová

Úvodní závod šestidílného Českého poháru v aquatlonu vyhráli v neděli v českobudějovickém městském bazénu a přilehlém parku Stromovka Martin Debnar a Jana Brantlová.

projít na článek

Český pohár v aquatlonu vyvrcholí o víkendu v Brně

Oblíbený seriál Českého poháru v aquatlonu má v sobotu 14. května na programu svůj poslední díl. Závod s názvem 4. KALÁB AQUATLON DRUŽSTEVNÍ 2016 se koná v Brně a na všechny sportovce čeká tradičně kombinace plavání a běhu.

projít na článek