Aromarerapie vběžném životě vpraxi

Webinářem Vás provedla: Michaela Švorcová, majitelka společnosti 1.aromaterapeutická HK Společnost 1. Aromaterapeutická HK vyrábí přípravy pro lidi, zvířata arostliny. Svými produkty napomáhá harmonickému soužití všech zmiňovaných skupin. DOZVÍTE SE: Našimi přípravky fyziologicky pečujeme opleŤ, nenarušujeme kožní ochranný film. Není nutné izolovat děti od domácích mazlíčků, pokud použijete např.antiparazitika. Ovoce čizeleninu lze poaplikaci pouze omýt aihned [] The post Aromarerapie v běžném životě v praxi appeared first on Podnikatelka Online.

projít na článek

Poprvé v životě jsem slyšela, že Ježíš Kristus je živý syn Boží

Dobrý den.  Jmenuji se  Jarmila Paťhová  a chci se s vámi podělit o to, co Bůh v mém životě udělal.. .

projít na článek

ONLINE MARKETING VPRAXI APROČ JE DŮLEŽITÝ?

Online marketing je vdnešní době klíčovým prvkem pro úspěšný růst arozvoj podnikání. Získávání nových zákazníků audržení těch stávajících se stává vdigitálním světě stále náročnější. Online marketing proto může být velmi účinným nástrojem pro dosažení těc

projít na článek

Jak se mi dal Bůh osobně poznat.

Rád bych se v těchto několika řádcích poděli o to, jak se Bůh dal osobně poznat mě samému. Jak Bůh pracoval v mém životě a čím mě provedl. Je to osobný příběh existujícího Boha v mém životě.

projít na článek

PRVNÍ RIFLE V ŽIVOTĚ.. PRÁVĚ TEĎ

A je tady opravdový podzim. A tak jsem nečekaně vyměnila své oblíbené šatičky a sukýnky za šedivé rifle. Asi mi tady nikdo neuvěří, ale tohle jsou mé první rifle v životě, které jsem si pro sebe teď koupila Jako fakt.. proměna se vším všudy.

projít na článek

V MÉM ŽIVOTĚ NENÍ PROSTOR PRO KAŽDÉHO

Přes všechny těžkosti, kterými jsem si letos prošla (nevím proč, ale vždycky když je přede mnou nějaká volba, vyberu si tu těžší cestu), jsem si vlastně uvědomila jednu obrovskou a zásadní věc, díky které mám sama sebe ráda jako nikdy předtím. Čast

projít na článek