AŤ ŽIJE VÝCHOVA

Při upravě psa lze zažít cokoliv, tohle však jsem nečekala ani v nejhorším snu.

projít na článek

Výchova psa podle Lindy Tellington-Jones

Přečetla jsem a zaujala mně knížka paní Lindy Tellinngton-Jons o ukliňujících nebo stimulujících dotecích , které si můžete sami vyzkoušet. 

projít na článek

ETIKOTERAPIE -VÝCHOVA KE ZDRAVÍ

ETIKOTERAPIE jejíž zakladatel, český lékař Ctibor Bezděk, už v roce 1931 formuloval troufalou myšlenku o tom, že v hloubce příčin nemocí a běd člověka jako jedince i celé společnosti je jedna lidská vlastnost a tou je sobectví – mravná vada.

projít na článek

Podnájem a pes – může majitel zakázat psa v nájemní smlouvě?

Češi jsou národ pejskařů. Podle aktuálních průzkumů, žijí v českých domácnostech asi 2 milióny psů. Vychází to, že průměrně každá třetí domácnost, má doma alespoň jednoho pejska. Ve městech přitom žije více lidí než na vesnicích (počet lidí ve městech nad

projít na článek

Festival pouličního umění Praha Žije Hudbou má vlastní mobilní aplikaci

První ročník pouličního festivalu Praha Žije Hudbou, který proběhne již tento týden 12. a 13. května, právě spustil svou mobilní aplikací. Poslouží návštěvníkům jako moderní průvodce festivalovou Prahou a nabídne kompletní informace o programu, festivalov

projít na článek

Ať žije recitace!

Letošní recitační soutěž "Slánka 2020" měla 5 kategorií, účastníci byli  z 18 školských zařízení a celkem recitovalo 44 žáků od prvňáčků po deváťáky. I my jsme měli svá želízka v ohni. A jak to vše dopadlo? Pro nás báječně :-)….

projít na článek