Atletika na Olympijském festivale vMostě!!!

26.7. 11.8. můžete navštivit atletiku na Olympijském festivalu 2024 v Mostě. Jsme tu pá so v čase 9-21hodin a ne čt v čase 9-19hodin. Přijďte si vyzkoušet hod oštěpem, hod diskem a kladivem a vrh koulí. Pro běžce je připravená unikátní mobilní dráha, která vám změří čas na vzdálenost 40 metrů. Od pátku do pondělí nás přišlo navštívit na 2200 malých i velkých závodníků. Každý den se v roli pomocníků střídají úžasní atleti z oddílů a klubů z Ústeckého kraje. Neleňte a dorazte za námi!? Najdete nás kousek od Fan zóny za zónou odpočinku a jídla. Těšíme se na vás The post Atletika na Olympijském festivale v Mostě!!! appeared first on Atletika pro děti.

projít na článek

Olympionik Čelůstka je triatlonovým mistrem republiky

Jan Čelůstka a Jitka Šimáková. To jsou jména nových mistrů České republiky v olympijském triatlonu. Rozhodl o tom závod v Račicích, který byl nejen národním šampionátem, ale zároveň druhým dílem Českého poháru v olympijském triatlonu.

projít na článek

Závod v olympijském triatlonu ovládli Řenč a Gajdošová

Poslední srpnovou sobotu se v Sokolově v Karlovarském kraji uzavřela sezona Českého poháru v olympijském triatlonu. Desátý a poslední díl prestižního seriálu ovládli Tomáš Řenč a Slovenka Romana Gajdošová.

projít na článek

Výsledky ATLETIKA.CZ (ČAS)

Oficiální výsledky z webu Českého atletického svazu: http://online.atletika.cz/kalendar/vysledky/1

projít na článek

V Mělníku pokračuje ČP v olympijském triatlonu

Český pohár v olympijském triatlonu pokračuje v sobotu 25. července svým čtvrtým dílem v Mělníku. U soutoku Labe s Vltavou se bude bojovat na tratích sprint triatlonu a závodníci i diváci se mohou těšit na parádní sportovní výkony v historickém centru měs

projít na článek

Ospalý je podesáté mistrem republiky v olympijském triatlonu

Filip Ospalý se stal podesáté mistrem České republiky v olympijském triatlonu. V Brně v závodě EKOL SUPERPRESTIGE, který byl zároveň posledním dílem Českého poháru, zvítězil před Janem Čelůstkou a Martinem Krňávkem. Českou šampionkou se stala Vendula Frin

projít na článek